Mange års erfaring

Siden 1999 har vi i Rodkjær skabt events fyldt med glæde, smil og overraskelser. Vi hjælper med alt fra idéudviklingen og planlægningen til dekorationer i bestræbelserne på at skabe den allerbedste oplevelse for dig!

Baggrund

Tilbage i 1999 startede Mikael Rodkjær firmaet under navnet Rodkjær Fest- & Eventbureau. I starten var han kun sig selv, men fik langsomt mere at lave og så hurtigt muligheden for at købe bygningen på Østergårdsvej og udleje lokalerne til samarbejdspartnere for dermed at skabe et kreativt miljø. Nogle få år efter opstarten af Rodkjær Fest- & Eventbureau opkøbte han Mona Olsens kostumeudlejning.

Gennem tiden har flere forskellige firmaer lejet sig ind i bygningen – et videoproduktionsselskab, en blomsterbutik og et teambuildingfirma. Alle sammen nogle som har været med til at skabe en kreativ ånd.

Som årene gik begyndte vi at fylde mere og mere med vores egne fire afdelinger, vores store lager, produktionen og den faste stab og efterhånden blev bygningen fyldt udelukkende af os selv.

Fra januar 2011 slog vi alle fire afdelinger sammen under koncernnavnet Rodkjær, og vi integrerede derfor alle vores kompetencer under ét og samme navn - under ét forretningsgrundlag.

I Party- og Event-afdelingerne planlægges og afvikles alverdens forskellige fester og events primært i Danmark, men også i udlandet.

I Rodkjær Art styres vores store dekorationsafdeling med udlejning og produktion. Her produceres også idéer og koncepter, specialfremstillinger, baggrunde og props til events, fotografer, film, reklamebureauer mf.

I foråret 2013 blev bygningen på Østergårdsvej for lille, og vi flyttede til nye, store lokaler på Solbjerg Hedevej. I dag har vi tre gange så meget plads og samlet al lager, produktion og kontor under samme tag i et fint og inspirerende domicil, så vi fortsat kan følge udviklingen og efterspørgslen af vores kreative ydelser på det danske eventmarked.

Solbjerg Hedevej 31
8355 Solbjerg
Telefon 8748 0100
info|rodkjaer.dk