Fordyb dig

Vi har arrangeret mange anderledes, festlige og forunderlige privat- og firmafester gennem årene. Fordyb dig i nedenstående cases - måske er det noget for dig?

Event design cases

Gokart markedsføringsevent.

Klik og læs mere om markedsføringseventen for KIA Motors.

Familiedag for Würths loyale kunder

Med ønsket om at fastholde Würths loyale kunder, lavede vi denne familiedag. Værktøjsfirmet inviterede deres kunder og disses familier til en hyggelig dag med forskellige aktiviteter, musik, mad og underholdning. Fremmødet var stort, og markedsføringstiltaget en succes.

Klik og læs mere om den begivenhedsrige familiedag og markedsføringsevent.

En ualmindelig jubilæumsreception

I nogle kredse er der ofte mange receptioner at deltage i. Konsulentvirksomheden Plan & Projekt spurgte sig selv, hvordan de kunne sikrer sig, at lige netop deres reception blev til en anderledes og uforglemmelig oplevelse.

Klik og læs mere om 25-års jubilæumsreceptionen for Plan & Projekt.

40-års jubilæumsreception for Kjeld Kirk Kristiansen

Som tredje generation i LEGO blev han ”født med produktet”, og da Kjeld Kirk Kristiansen nåede sit 40-års jubilæum i koncernen, skulle dette naturligvis markeres.

Klik på billedet og læs mere om jubilæumsreceptionen.

100-års jubilæumsfest for OK

2013 var året, hvor energiselskabet OK kunne fejre 100-års jubilæum. Det blev markeret med en stor og flot fest for alle firmaets medarbejdere med partnere i Scandinavian Congress Center i Aarhus.

Klik på billedet og læs mere om jubilæet.

75-års jubilæumsfest for Persolit

I april 2013 afholdt isoleringsfirmaet Persolit 75-års jubilæum, og dette blev markeret med en stor og gennemført fest, som foregik på Comwell Middelfart for alle firmaets medarbejdere med partnere.

Klik på billedet og læs mere om jubilæet.

Familiedag for Martin Professional A/S

Da lys-giganten Martin Professional A/S skulle markere virksomhedens 25-års jubilæum, skulle det fejres med to arrangementer. En storslået fest for medarbejderne, og en hyggelig familiedag, hvor alle medarbejdere med familier blev indbudt.

Klik på billedet og læs mere om familiedagen og de forskellige aktiviteter for store og små.

80’er jubilæumsfest

Da lys-giganten Martin Professional A/S skulle markere virksomhedens 25 års jubilæum, skulle det fejres med to arrangementer - en hyggelig familiedag og en storslået fest for medarbejderne.

Festen blev holdt i en lade i Frederikshavn og omdrejnings-punktet var det festlige 80’er tema, som var det årti, hvor virksomheden blev grundlagt.

Klik på billedet og læs mere om 80’er festen.

Event-aktiviteter

For det engelske eventbureau Jack Morton Worldwide fik vi til opgave at være sparringspartner og afvikler på en del af arrangementet for deres kunde.

Klik på billedet og læs mere om eventen og de forskellige aktiviteter.

Koncern-events

Når virksomhedens mange afdelinger skal samles, og medarbejdernes arbejdsindsats belønnes, så samler vi gerne alle trådene og får det hele til at gå op i en højere enhed.

Klik på billedet og læs mere om Rodkjærs rolle i forbindelse med koncernarrangementer.

Det store eventyrbryllup

Kort tid efter at den kommende gom gik på knæ og friede til sin udkårende, startede forberedelserne til den største dag i Christina og Tobias’ liv. Vi var med i idéudviklingen, planlægningen og på afviklingen.

Klik på billedet og læs mere om bryllupsfesten, som er et godt eksempel på, hvordan et bryllup eller en privat fest kan sammensættes.

Hewlett Packards award-fester

Gennem flere år har computer- og it-firmaet, Hewlett Packard, afholdt en årlig award-uddeling med dertilhørende fest for sine medarbejdere, distributører og forhandlere rundt omkring i landet.

Klik på billedet og læs mere om Hewlett Packards awardfester, som er et godt eksempel på, hvordan en fest kan sammensættes for mellemstore og store virksomheder og disses interessenter.

ELROs åbning af nyt domicil

Da ELROs nye domicil, Vingerne, stod klar til indflytning, ønskede virksomheden at markere det ved en stor firmafest i de nye lokaler.

Klik på billedet og læs mere om ELROs fest, som er et godt eksempel på, hvordan en firmafest kan sammensættes for mellemstore virksomheder.

EG’s cubanske julefrokost

De fleste virksomheder holder julefrokost. Nogle gør det ude af huset på traditionel vis, andre vælger et anderledes alternativ.

Klik på billedet og læs mere om EG’s julefrokost, som er et godt eksempel på, hvad man kan gøre for at lave en anderledes fest for små og mellemstore virksomheder.

Festival-events

Dette er et koncept med mere frihed og flere oplevelser.

Klik på billedet og læs mere om festival-events.

Receptioner

En reception kan afholdes i mange forskellige anledninger, med mange forskellige formål og med meget forskelligt indhold.

Klik på billedet og læs mere om receptioner.
Solbjerg Hedevej 31
8355 Solbjerg
Telefon 8748 0100
info|rodkjaer.dk