Festival-events

Festival – fantastisk, festligt, frit og fornøjeligt

Vi har med stor succes udviklet festvalkonceptet som firmaarrangement, og gennem årene har vi afholdt festivaler for flere af de største danske virksomheder på Roskilde Dyrskueplads og ved arealerne for Smukfest. For flere virksomheder har vi ligeledes afviklet festivaller på deres egne arealer og i lagerhaller.

Vi oplever, at gæsterne nyder den frihed, der er forbundet med sådan en event. Man kan spise, når man vil, og der er altid flere forskellige retter at vælge imellem. Man kan lytte til den musik, man kan lide, man kan forlyste sig med aktiviteter af enhver tænkelig art. Man kan i det hele taget være, hvor man vil, når man vil.

Eventen er bygget op omkring et bredt musikprogram eksempelvis fra flere scener. Derudover skal der gennem hele aftenen være adgang til mad og drikke og et stort udvalg af netop disse ting. En anden vigtig ingrediens i festivalkonceptet er opbygningen af forskellige boder, hvor gæsterne kan gå til og fra og forlyste sig med eksempelvis spray-on-tatoveringer, hårfletning, arkadespil, jump poles, bordfodbold, sing star og mange andre aktiviteter, som udvælges i fællesskab.

Med den rette mængde deltagere og et ønske om at gøre noget nyt for medarbejderne, kan en festival som næste firma-event varmt anbefales.
Solbjerg Hedevej 31
8355 Solbjerg
Telefon 8748 0100
info|rodkjaer.dk