EG’s cubanske julefrokost

Hos EG er sloganet, at de altid tænker løsninger og helheder. Det blev også vores opgave i forbindelse med deres julefrokost.

I løbet af efteråret henvendte EG sig til Rodkjær med ønsket om at lave en anderledes julefrokost. Vi tog til møde og sammensatte efterfølgende et oplæg på en julefrokost med cubansk tema i virksomhedens egen kantine. Det hele blev sammensat således, at gæsterne blev modtaget i den store glas-hall, hvor vi havde opsat fly- og lufthavnsbannere, som skulle give indtryk af, at nu skulle gæsterne ud på en rejse. I det hele taget var kantinen dekoreret i et ikke-traditionelt juletema med alt fra palmer til kulørte lamper. Velkomstdrinken blev serveret i kokosnødder og et olietøndeorkester underholdte under maden, hvorefter en dj spillede op til dans, mens professionelle bartendere serverede kulørte drinks. Selvom menuen havde et lille islæt af jul med risalamande til dessert, var den alligevel sammensat med bourban vanilje og kirsebærsorbet.

Vi oplever en stigende efterspørgsel på utraditionelle julearrangementer. EG’s julefrokost er et meget godt eksempel på dette. På vores lager har vi et væld af dekorationer, i skufferne har vi koncepterne, og i hovedet har vi erfaringerne til at skabe en anderledes julefrokost. Se eventuelt flere eksempler på temaer under ’temadekorationer’.
Solbjerg Hedevej 31
8355 Solbjerg
Telefon 8748 0100
info|rodkjaer.dk