Det store eventyrbryllup

Der var engang en modig prins og en smuk prinsesse, som elskede hinanden så eventyrligt højt, at prinsen en dag anmodede om kongens tilladelse til at gifte sig med hans førstefødte datter.

Et bryllup er en ganske særlig dag. En dag som på ingen måde kan gøres om, og en oplevelse man kun får én gang. Derfor er der mange detaljer, som skal gå op i en højere enhed og absolut ingen fejlmargin, når man taler om planlægningen og afviklingen af et bryllup.

Det allervigtigste for os er, at brudeparret føler sig i trygge hænder, når de vælger, at vi skal have ansvaret for deres store dag. Der investeres meget energi og ikke mindst mange penge i et bryllup, og dagens hovedpersoner skal have det bedste ud af oplevelsen og kunne slappe af gennem hele processen.

Som det oftest vil være med bryllupper - og med private fester i almindelighed – så ønsker brudeparret naturligvis at tage del i planlægning og forberedelser. Det er vigtigt for os, at hovedpersonerne sætter præcis så stort et fingeraftryk på hele arrangementet, som de selv ønsker. Derfor er det ikke sjældent, at ansvarsopgaverne fordeles mellem brudeparret og Rodkjær. Til Christina og Tobias’ eventyrbryllup var Rodkjærs rolle at idéudvikle ud fra deres ønsker og skabe en rød tråd i eventyrtemaet. Vi sørgede for at formidle kontakt til mad, service og serveringspersonale. Vi udarbejde tidsplan, sammensatte musikken, sørgede for lyd og lys og koordinerede med toastmaster såvel som kokke og tjenere. Vi havde ansvaret for flere af de detaljer, som er med til at fuldende denne dag – eksempelvis de smukke issvaner på buffeten, de fine roser i gangene, den eventyrligt store stol ved indgangen og den unikke drapering og lyssætning i festlokalet. På selve afviklingen var vores rolle i kulissen, hvor vi diskret sørgede for, at alt klappede og kørte, som det skulle, så brudeparret og deres gæster fik en fantastisk fest.

De fik måske ikke hverken det halve eller det hele kongerige, men de fik hinanden og en gennemført, fortryllende fest, og vi håber og ønsker, at de lever lykkeligt til deres dages ende.
Solbjerg Hedevej 31
8355 Solbjerg
Telefon 8748 0100
info|rodkjaer.dk