75-års jubilæumsfest for Persolit

”Persolit – plan, do, check, act…”

Dette jubilæum blev en smuk markering af de første 75 år i isoleringsvirksomheden Persolit. Festen blev afholdt på Comwell Middelfart, da den skulle samle medarbejdere med partnere fra hele landet.

Gæsterne blev transporteret med busser, fra de forskellige destinationer og ankom til lokationen, som var smukt transformeret, så man ikke var i tvivl om, hvem der skulle fejres - Persolits gule logo og et specialfremstillet jubilæumslogo blev et bærende element for hele dekorationen.

Selve middagen foregik i banketsalen, hvor de eksisterende lamper i loftet blev omdannet til persolit-lamper. Gæsterne fik lækker gourmetmad, Jan Gintberg underholdt med standup og closeup-tryllekunstnere overraskede ved bordene.

Efter middagen var der pumpende, farverig fest med bar i hotellets loungeområde. Et top-tunet danseorkester satte gang i danseskoene, og Peter AG var på scenen som gæstesolist.

Da den sidste dans var slut, kørte busserne retur, og de festglade gæster blev udstyret med natmadsposer bestående af sandwich, vand og hovedpinepiller.

Efterfølgende lød tilbagemeldingen fra Persolit således:
“Vi er glade for, at I styrede arrangementet med sikker hånd og løbende gav meldinger om status, så vi alle kunne nyde festen.
Vi vil gerne takke for den gode indsats og det flotte arrangement, og vi vil varmt anbefale Rodkjær til andre bekendte og forretningsforbindelser.”
Solbjerg Hedevej 31
8355 Solbjerg
Telefon 8748 0100
info|rodkjaer.dk