Koncern-events

Vi kan spille lige den rolle i planlægningen og afviklingen af koncernarrangementer, som kunden ønsker.

Vi kan spille lige den rolle i planlægningen og afviklingen af koncernarrangementer, som kunden ønsker. Vi trækker os gerne i baggrunden og gennemfører udvalgte opgaver, og vi påtager os også gerne hele ansvaret for, at alle elementer i et sådan arrangement går op i en højere enhed.

Flere store danske virksomheder samler årligt alle sine medarbejdere og belønner dem med et koncernarrangement. Vi er den foretrukne event-partner for flere af disse virksomheder.

Billederne her viser nogle af vores opgaver i forbindelse med årsfesten for Novo Nordisk i Bella Centeret i 2011. Novo Nordisk har selv en event manager med mange års erfaring ansat til at koordinere og samle alle trådene med en stor håndfuld udvalgte leverandører, som skal løfte opgaven i flok. Vores rolle er i den forbindelse at være hendes sparringspartner og inspirator samtid med, at vi rent fysisk er med til at skabe de visuelle og dekorationsmæssige rammer omkring arrangementet.
Vi sætter en stor ære i både at tage og fralægge os ansvaret alt efter kundens ønsker.

For andre kunder sørger vi for det hele, og vi koordinerer og booker selv alle de leverandører og samarbejdspartnere, som skal involveres i at få et sådan arrangement til at blive fantastisk.

Koncernarrangementer er noget mange medarbejdere ser frem til. Vi gør altid alt, hvad vi kan for at indfri gæsternes forventninger - og mere til.
Solbjerg Hedevej 31
8355 Solbjerg
Telefon 8748 0100
info|rodkjaer.dk