Event-aktiviteter

”Is there anything Rodkjær can’t do?” - Citat af Karen, JMW

Det engelske eventbureau Jack Morton Worldwide stod for at arrangere en firma-event for 5000 gæster, og Rodkjær fungerede som bureauets højre hånd i Danmark.

Da JMW kontaktede os for at høre, om vi kunne gennemføre en del af deres arrangement i Tappehallerne i København, blev det dem hurtigt klart, at selvfølgelig kunne vi det.
JMW udviklede selv konceptet, og vi fik ansvaret for at planlægge og gennemføre forskellige elementer af arrangementet – herunder telte med tatoveringsaktiviteter, bordfodbold, lounge-møbler i forskellige afskygninger, opbygning af laserbane, levering af spillemaskiner og bemandet candyfloss-bod, design og specialfremstilling af skilte og opstilling af lysende palletanke og light tabels. En stor del af tingene havde vi selv på lager, og det vi ikke havde, skaffede eller lavede vi til lejligheden.

For JMW handlede Rodkjærs opgave meget om at være en fleksibel samarbejdspartner i Danmark, som dels kunne levere, opstille og gennemføre elementer af festen, dels kunne trække på mange års erfaring med afvikling af store firma-events i Danmark.
Solbjerg Hedevej 31
8355 Solbjerg
Telefon 8748 0100
info|rodkjaer.dk