Inspiration til temafesten

Vi har gjort det nemt for dig at hente masser af gratis inspiration i de forskellige dekorationstemaer. Her er lidt for enhver smag. Der er de velkendte og altid populære temaer som oktoberfest, Hawaii, western og galla. Men der er også nogle spændende og anderledes – eksempelvis lumber jack, space-tema, irsk pub og Route 66.

Vi har masser af fantasifulde ting på lager, og hvis du har en forespørgsel på et dekorationstema, som vi ikke umiddelbart har i huset, så laver vi det gerne.
Surf rundt i dekorationerne her på siden og find inspiration til din næste temafest. Og hvis du er mere til en god, gammeldags, analog præsentation, så byder vi altid gerne på en rundvisning på det store dekorationslager. Vi har meget at vise frem. Og vi tør godt udråbe os selv til at have Danmarks vildeste samling af dekorationer, rekvisitter, udsmykning, regi, specialfremstillinger og props til alverdens fester og events.

God fornøjelse med temafesten.

Udpluk af dekorationstemaer

Forretningsgrundlag

Vores forretningsgrundlag er rammen for den måde, hvorpå vi organiseres og løser opgaver, og det bygger på værdierne erfaring, mod, glæde og kvalitet. Forretningsgrundlaget har til formål at opfylde kundernes ønsker og drømme om anderledes fester, events og specialdesigns.