Mette Stasiak Hagelquist

A small team, committed to a cause bigger than themselves, can achieve absolutely anything.

Mette Stasiak Hagelquist

Event Manager & Key Holder

Mobil +45 3114 3107
mette|rodkjaer.dk

Min arbejdsfunktion
Jeg har været ansat i firmaet siden 2005 og sidder i det daglige med nøglen til flere af virksomhedens funktioner – deraf titlen Key Holder.
Først og fremmest er jeg projektleder og servicerer virksomhedens kunder gennem planlægning og gennemførelse af diverse events. Derudover er det mig, der holder det strategiske fokus og sørger for at formulere og implementere vores visioner og værdier i alle vores arbejdsprocesser. Jeg sidder med de opgaver, der har med virksomhedens identitet at gøre – herunder kommunikation, marketing og hjemmeside. Jeg har desuden det overordnede ansvar for de opgaver, der er relateret til human ressource. Jeg sørger for gennem teoretisk faglighed og økonomisk bevidsthed at være Mikaels sparringspartner i den daglige drift og ledelse. Og når Mikael er ude af huset, sidder jeg ved roret.

Min baggrund
Jeg har en BA i Sports Management og en serviceøkonomuddannelse med speciale i sport og event management.
Jeg har flere års erfaring fra servicesektoren – blandt andet fra rejsebranchen. Sideløbende med jobbet ved Rodkjær har jeg gennem 3 år arbejdet som freelance teambuilding-instruktør og afviklet kurser af forskellige art i relation til dette. Jeg holder også af og til foredrag og oplæg - primært på uddannelsesinstitutioner - omkring oplevelsesøkonomi og eventbranchen.

Uden for arbejdstid ser du mig måske...
...drikke caffe latte i joggingbukser, tonse på spinningcyklen, hygge om madlavning, hækle en kaj-kage, lege med familien i haven eller rejse rundt i den store verden. Fra juni 2016 til foråret 2017 er jeg på barsel med vores andet barn.

Mine kollegaer

Mikael Rodkjærs
Anders Nørgaard Randers
Philip Skøtt Steffensens
Mette Stasiak Hagelquist
Winnie Lange Jensens
Aiva Roga
Thomas Lundes
Jeppe Holk Jeppesen
Jonas Eskedals
Palle Engberg Schmidt
Signe Bjernemose Dyrvigs
Carina Munkholm Møller
Solbjerg Hedevej 31
8355 Solbjerg
Telefon 8748 0100
info|rodkjaer.dk