Mikael Rodkjær

Intet er umuligt for mig, og jeg er kendt for min evne til at få selv det mest vanskelige til at lykkes. Jeg kan skaffe og fremstille alt, jeg giver aldrig op og opfatter det nærmest som en leg – en skattejagt. ”Det ba’r lige!”

Mikael Rodkjær

Direktør & Trouble Shooter

Mobil +45 4044 8748
mikael|rodkjaer.dk

Min arbejdsfunktion
Jeg er direktør og har ansvaret for virksomhedens overordnede salg og økonomi.
Når jeg ikke er på kontoret, er jeg oftest ude og afvikle arrangementer. Jeg elsker at være involveret i ”hands-on-projekter".
Derudover er jeg virksomhedens kreative mand. Jeg finder stor glæde ved at få nye ideer, og det er helt naturligt for mig at producere et væld af ideer til enhver tænkelig lejlighed. Min kilde hertil er uudtømmelig.
Èn af mine vigtigste arbejdsfunktioner er at møde alle mennesker i øjenhøjde og blive imponeret af både faglige og personlige kvalifikationer hos medarbejdere, leverandører og kunder. Jeg begejstres let og spreder dermed glæde og optimisme i alle slags sammenhænge.

Min baggrund
Jeg er oprindeligt uddannet socialpædagog, og helt grundlæggende lægger jeg stor vægt på social ansvarlighed både internt og eksternt og motiveres af at bibringe andre mennesker glæde.
Jeg har arbejdet i eventbranchen i over 20 år og startede Rodkjær i 1999.
Det at betage mennesker gennem oplevelser ligger meget naturligt til mig. Jeg har masser af erfaring som amatørmusiker, amatørskuespiller, klovn og konferencier.

Uden for arbejdstid ser du mig måske…
…med min familie på rejse, hygge i haven, lave lækker mad i køkkenet eller se en god film. Måske er jeg sammen med mine venner ved sjove og kreative sammenkomster, eller jeg står på min jord og nyder synet af mine får. Jeg elsker udfordringer og har udført bungeejump, faldskærmsudspring, dykning, ballonfart, svæveflyvning mm.


Mine kollegaer

Mikael Rodkjærs
Anders Nørgaard Randers
Philip Skøtt Steffensens
Mette Stasiak Hagelquist
Winnie Lange Jensens
Aiva Roga
Thomas Lundes
Jeppe Holk Jeppesen
Jonas Eskedals
Palle Engberg Schmidt
Signe Bjernemose Dyrvigs
Carina Munkholm Møller
Solbjerg Hedevej 31
8355 Solbjerg
Telefon 8748 0100
info|rodkjaer.dk