Philip Skøtt Steffensen

Give us one chance to rock your socks off!

Philip Skøtt Steffensen

Eventtekniker

phillip|rodkjaer.dk

Min arbejdsfunktion
Jeg har min daglige gang i produktionsværkstedet, hvor jeg assisterer med produktion, design, reparation, pakning, indkøb og klargøring af elementer, som skal ud af huset. Det er mit ansvar at sørge for, at virksomhedens el og lys er i orden, organiseret og i optimal stand.
Ca. halvdelen af min tid bruger jeg på opgaver ude af huset i forbindelse med alverdens opsætninger og afviklinger, og i mange sammenhænge er jeg ansvarlig for den tekniske afvikling på vores events. Jeg er også én af firmaets ansatte med stort kørekort, så det er tit mig, der sidder bag rattet, når vi ruller det tunge skyts ud.

Min baggrund
Jeg har været en del af Rodkjær siden 2009 - de første tre år på freelancebasis. Fra 2012-2016 var jeg i lære i virksomheden som eventtekniker-elev, hvorefter blev jeg fastansat. Jeg er konstabel fra Skive Kaserne og har en masse erfaring fra alverdens forskellige jobs, blandt andet som produktionsmedarbejder ved koncertopstillinger.

Uden for arbejdstid ser du mig måske…
… headbange og spille bas. Ellers er jeg at finde i naturen - enten for at fange en fisk, skyde med soft gun eller som frivillig FDF-ildsjæl.

Mine kollegaer

Mikael Rodkjærs
Anders Nørgaard Randers
Philip Skøtt Steffensens
Mette Stasiak Hagelquist
Winnie Lange Jensens
Aiva Roga
Thomas Lundes
Jeppe Holk Jeppesen
Jonas Eskedals
Palle Engberg Schmidt
Signe Bjernemose Dyrvigs
Carina Munkholm Møller
Solbjerg Hedevej 31
8355 Solbjerg
Telefon 8748 0100
info|rodkjaer.dk