Winnie Lange Jensen

Jeg vil hellere være en evig optimist, der en gang i mellem tager fejl - end en pessimist, der altid har ret.

Winnie Lange Jensen

Eventkoordinator & Festsystematiker

Mobil +45 2912 4441
winnie|rodkjaer.dk

Min arbejdsfunktion
Jeg har været en del af Rodkjær-teamet siden 2010. Jeg vil betegne min funktion på kontoret som tovholderen med det generelle overblik og det gode humør. Jeg har en meget struktureret tilgang til tingene og sætter gerne alle vores events, projekter og arbejdsprocesser i system – hvorfor min titel netop er festsystematiker.
Som koordinator sidder jeg med udarbejdelse af tilbud, budgetter og planer og sørger for koordinering og planlægning af diverse events. I den forbindelse har jeg en del kundekontakt og kommunikation med vores underleverandører.
Derudover er en del af mit job også at optimere vores drift og arbejdsprocesser i virksomheden. Det gør jeg ved hjælp af mine forskellige tjeklister, kasser og interne systemer. Formålet med min arbejdsfunktion er gennem systematisering at bidrage til en højere arbejdskvalitet og en bedre ekstern såvel som intern kommunikation og vidensdeling.

Min baggrund
Jeg er Cand. Mag. i Engelsk og Medier og Kommunikation ved Aarhus Universitet.
Jeg har 5 års erfaring fra TV produktionsbranchen, hvor jeg har siddet som koordinator og produktionsleder med det overordnede ansvar for primært produktionsplanlægningen af diverse reklamefilm og børne-tv.

Uden for arbejdstid ser du mig måske…
… knuselske min Kenwood køkkenmaskine og læse kogebøger som var det krimier – jeg må nok betegnes som lidt af en Hausfrau. Ellers danser jeg gerne fjollet rundt til 80'er musik og nyder at slappe af med familien eller en god film.


Mine kollegaer

Mikael Rodkjærs
Anders Nørgaard Randers
Philip Skøtt Steffensens
Mette Stasiak Hagelquist
Winnie Lange Jensens
Aiva Roga
Thomas Lundes
Jeppe Holk Jeppesen
Jonas Eskedals
Palle Engberg Schmidt
Signe Bjernemose Dyrvigs
Carina Munkholm Møller
Solbjerg Hedevej 31
8355 Solbjerg
Telefon 8748 0100
info|rodkjaer.dk