Thomas Lunde

Jeg frygter ikke udfordringer... de frygter mig ;-)

Thomas Lunde

Eventdekoratør & nissefar

thomas|rodkjaer.dk

Min arbejdsfunktion
Jeg er primært at finde på vores værksted og ude af huset på nogle af de mange dekorationsopgaver. Min arbejdsfunktion er produktion, udvikling, reparation og opsætning af staffage - især med fokus på vores 350 mekaniske nisser og deres miljø – deraf titlen ’nissefar’.
Min force er at finde kreative og utraditionelle løsninger, og jeg nyder udfordringer og varierede opgaver. Jeg vil nok betegne mig selv som lidt af en Georg Gearløs – dog med større succesrate. Jeg har en udpræget evne til at planlægge og holde fokus på detaljen og derved få tingene til at lykkes. Min fornemste opgave er at bruge mine evner til at fortælle en visuel historie. Udover de produktionsorienterede opgaver er jeg firmaets uddannede sikkerhedsrepræsentant.

Min baggrund
Jeg er uddannet teknisk assistent og dekoratør.
Jeg har næsten 20 års erfaring i branchen som dekoratør i et af landets største og ældste stormagasiner. Derigennem har jeg arbejdet med alt kreativt inden for dette felt - det være sig malearbejde, snedkeri og teknik.

Udenfor arbejdstid ser du mig måske…
…som ivrig fotograf, der tager billeder af alt lige fra natur og mennesker til gammelt skrot. Jeg tager også gerne på vandreture i de norske fjelde og i de danske skove. Ellers fordyber jeg mig i projekter hjemme på mit værksted eller finder inspiration i bøger og film. Og så elsker jeg at bruge tid med min familie.

Mine kollegaer

Mikael Rodkjærs
Anders Nørgaard Randers
Philip Skøtt Steffensens
Mette Stasiak Hagelquist
Winnie Lange Jensens
Aiva Roga
Thomas Lundes
Jeppe Holk Jeppesen
Jonas Eskedals
Palle Engberg Schmidt
Signe Bjernemose Dyrvigs
Carina Munkholm Møller
Solbjerg Hedevej 31
8355 Solbjerg
Telefon 8748 0100
info|rodkjaer.dk