Signe Bjernemose Dyrvig

”Hvis plan A ikke virker, så har alfabetet 28 bogstaver.”

Signe Bjernemose Dyrvig

Bogholder & administrationsssistent

Mobil +45 3031 4991
signe|rodkjaer.dk

Min arbejdsfunktion
Jeg blev ansat ved Rodkjær i november 2015 og er firmaets bogholder. Mit arbejde består i at føre regnskabet i virksomheden. Jeg laver den daglige bogføring og sætter vores regninger til betaling. Derudover laver jeg kreditor og debitor afstemninger, herunder også rykker-procedurer. Et af mine ansvarsområder er, at medarbejderne og vores freelancere får udbetalt løn, og så klargør og udarbejder regnskabet til revisor ved årsregnskabet.
Foruden det bogholderimæssige er jeg også administrationsassistent, og sidder med alverdens administrative opgaver – eksempelvis omhandlende vores biler, forsikringer, refusion, pension, medlemsskaber mm.

Min baggrund

Oprindelig er jeg uddannet pædagog, men efter at have arbejdet med dette i nogle år, havde jeg brug for nogle nye udfordringer. I 2013 fik jeg muligheden for at tage en uddannelse i bogholderi og blev ansat i et firma, som laver bogføringen for mindre virksomheder. Siden november 2015 har jeg været ansat ved Rodkjær, hvor jeg arbejder tirsdag og torsdag.

Uden for arbejdstid ser du mig måske…

…sejle ud med min familie på vores turbåd, mens jeg nyder en kop kaffe i solen. Gå en tur i vores skov, mens jeg lytter til fuglene. Slappe af med en god film og godt selskab.

Mine kollegaer

Mikael Rodkjærs
Anders Nørgaard Randers
Philip Skøtt Steffensens
Mette Stasiak Hagelquist
Winnie Lange Jensens
Aiva Roga
Thomas Lundes
Jeppe Holk Jeppesen
Jonas Eskedals
Palle Engberg Schmidt
Signe Bjernemose Dyrvigs
Carina Munkholm Møller
Solbjerg Hedevej 31
8355 Solbjerg
Telefon 8748 0100
info|rodkjaer.dk