Jonas Eskedal

"I min verden er kaos og struktur en forudsætning for udvikling. Kaos bryder vaner og struktur skaber fremdrift."

Jonas Eskedal

Eventkoordinator

Mobil +45 2152 5785
jonas|rodkjaer.dk

Min arbejdsfunktion
Jeg er ansat i en tidsbegrænset stilling som koordinator i Rodkjær-familien og skal hjælpe de andre medlemmer på kontoret med at holde boldene i luften på de større arrangementer. Derudover sidder jeg selvstændigt og koordinerer mindre kunderelaterede opgaver.
Mit arbejde spænder fra indkøb af rekvisitter, koordinere eksterne aktører samt udarbejde oplæg på mindre arrangementer.


Min baggrund

Jeg har en BA fra Københavns Universitet i Musikvidenskab og Matematik samt en IPMA-baseret projektlederuddannelse.
Senest har jeg været ansat hos fagforeningen dbio, hvor jeg som projektleder forestod en intern undersøgelse af deres vikarordning.
Inden det arbejdede jeg som koordinator i kulturafdelingen på Danmarks Radio, hvor mine primære opgaver var koordinering af blandt andet locations, rekvisitter, medvirkende og publikum. Jeg har også været på Københavns Universitet som facilitetskoordinator med ansvar for alt vedrørende indkøb, vedligehold og koordinering af de musikfaglige faciliteter samt ansat som projektleder med ansvar for flytningen af de musikfaglige faciliteter.

Uden for arbejdstid ser du mig måske…

… eller rettere – næsten altid – svinge en buskrydder, en sav eller et helt tredje havelignende redskab. Jeg er nemlig lige blevet husejer med dertilhørende KÆMPE have - og med tre drenge skal der skabes rammer til action!!!

Mine kollegaer

Mikael Rodkjærs
Anders Nørgaard Randers
Philip Skøtt Steffensens
Mette Stasiak Hagelquist
Winnie Lange Jensens
Aiva Roga
Thomas Lundes
Jeppe Holk Jeppesen
Jonas Eskedals
Palle Engberg Schmidt
Signe Bjernemose Dyrvigs
Carina Munkholm Møller
Solbjerg Hedevej 31
8355 Solbjerg
Telefon 8748 0100
info|rodkjaer.dk