Jeppe Holk Jeppesen

”Desto hårdere arbejde og indsats, desto større gevinst og lykke. ”

Jeppe Holk Jeppesen

Lagerassistent

info|rodkjaer.dk

Min arbejdsfunktion
Jeg fungerer som assistent på lageret, hvor min primære funktion er at hjælpe Anders med den daglige drift af lageret. Det betyder, at der er mange forskellige opgaver til mig, heriblandt er det typisk mig, som svinger en tur med kosten, når det trænger. Ud over dette leverer og afhenter jeg varer og dekorationer, så det vil tit være mig, der triller rundt på landevejene i vores kassevogne. Jeg har også tjansen med vores udendørsarealer og sørger for, at græsset altid er flot og nyslået, at ukrudtet holdes nogenlunde nede og at sneen er ryddet.

Kort sagt; så består mit umiddelbare job i at sørge for, at mine kollegaer får mere tid til at udføre deres primære opgaver i dagligdagen.

Min baggrund

Jeg færdiggjorde min gymnasiale uddannelse på HHX i sommeren 2015, og jeg arbejder nu i mine sabbatår hos Rodkjær som lagerassistent. Ydermere har jeg arbejdet på et pizzeria, så jeg ved også hvordan man laver en god nr. 16 med ekstra ost. Til sidst skal det også nævnes, at jeg har været mødebooker for Top Danmarks assurandører.

Uden for arbejdstid ser du mig måske…

... lave en perfekt 180'er på dartskiven, nyde en bajer i byen med mine venner, spille fodbold eller se Premier League på en rolig lørdag eller søndag med drengene.

Mine kollegaer

Mikael Rodkjærs
Anders Nørgaard Randers
Philip Skøtt Steffensens
Mette Stasiak Hagelquist
Winnie Lange Jensens
Aiva Roga
Thomas Lundes
Jeppe Holk Jeppesen
Jonas Eskedals
Palle Engberg Schmidt
Signe Bjernemose Dyrvigs
Carina Munkholm Møller
Solbjerg Hedevej 31
8355 Solbjerg
Telefon 8748 0100
info|rodkjaer.dk