Om vores dekorationer

Gennem tiden er vores dekorationslager vokset og blevet større og større. Faktisk har vi indset, at vores skatkammer konstant udvides og fornyes.

"Stort lager af rekvisitter, møbler, inventar, barer, juleudsmykninger, props, tema- dekorationer mm."

Event design

Om event design

Vores kernekompetence er at designe events. Vores evne til at designe unikke rum og uforglemmelige oplevelser dækker utrolig bredt.

For os handler event design om to ting:
1. Design af rum
2. Design af oplevelser

Design af rum

Vores store lager af rekvisitter, møbler, inventar, barer, juleudsmykninger, props, temadekorationer mm. gør os leveringsdygtige i stort set alle de elementer, der skal til for at skabe rum for oplevelser. I samarbejde med vores kunder – virksomheder, hoteller, konferencecenter og storcentre – designer vi indretningen i alt fra sportshaller, mødelokaler, centertorve, lagerhaller, scener, kantiner til messehaller, parkeringskældre, festtelte og butikker til enhver given lejlighed.

Se massevis af eksempler på design af rum under Dekorationer, Jul og i vores Galleri.

Design af oplevelser

Event design er en kombination af kommunikation, indhold og visuelt udtryk, og kodeordet er knowhow. Vores mangeårige erfaring med at koordinere, producere og afholde events gør, at vi har et stort speciale i at iscenesætte events af enhver slags. Vi designer, planlægger og afvikler unikke begivenheder rundt i hele landet. Vi kender de fleste af landets afviklingssteder, og vi ved på alle planer, hvad der skal til for at lykkes med at skabe oplevelser.

Alle vores oplevelser designes efter vores kunders specielle behov, så de passer til omstændighederne – både de fysiske rammer men også de mennesker, der skal have en oplevelse.

Vores brede vifte af kompetencer inden for event design er eksempelvis konferencer, sceneproduktioner, grand openings, fødselsdage, produktlanceringer, gallaarrangementer, temafester, jubilæer, julefrokoster, VIP-receptioner, firmafester og markedsføringsevents i landets storcentre.

Se eksempler på design af oplevelser under Cases og i vores Galleri.

"Konferencer, sceneproduktioner, grand openings, fødselsdage, produktlanceringer, gallaarrangementer, temafester, jubilæer, julefrokoster, VIP-receptioner, firmafester og markedsføringsevents i landets storcentre"

Solbjerg Hedevej 31
8355 Solbjerg
Telefon 8748 0100
info|rodkjaer.dk