80’er jubilæumsfest

”Kodyl bred ymer og fantastisk firserfest…”

Mange firmaer markerer jubilæer med en fest. Og med god grund. Det er en fantastisk anledning til at belønne medarbejderne for indsatsen i de forgangne år, og et jubilæum kan bruges både som en milepæl og et afsæt mod noget nyt.

Da Martin Professional A/S havde 25 års jubilæum, ønskede de at holde en stor fest for medarbejderne. Festens tema skulle tage afsæt i det årti, hvor firmaet blev grundlagt – nemlig 80’erne. Dette gav os en arbejdsramme, og vores opgave blev, ved hjælp af temaet, at skabe en rød tråd gennem festen.

Festen blev holdt i den store lade på Knivhold Hovedgård i Frederikshavn, hvor Martin har sin produktion. Vi byggede hele festen op fra bunden med borde, stole, service, baren med inspiration fra professorterningen, scene, de store balloner i loftet osv.

Alt i alt havde vi stort set ansvaret for hele arrangementet, som forløb med 80’er brandbilsbomber til velkomstdrink, musikalsk velkomstunderholdning, 3-retters 80’er menu, borddækning med yoyo’er og professorterninger, tjenere, kokke, musik og underholdning – for bare at nævne nogle af elementerne.

Aftenens måske største oplevelse var, da Jan Gintberg optrådte med sit specialshow ala udkantsdanmark. Han havde forinden besøgt hovedkontoret i Aarhus og produktionen i Frederikshavn, og showet var bygget op omkring forskelligheden mellem de to afdelinger samt forskelligheden mellem nordjyder og østjyder, hvilket var en stor succes.

Dan Rachlin var DJ mens baren åbnede for udskænkning af 80’er drinks, og senere spillede Tennis Band op til dans. Hele aftenen blev afsluttet med ildshow og fyrværkeri.
Solbjerg Hedevej 31
8355 Solbjerg
Telefon 8748 0100
info|rodkjaer.dk