Hewlett Packards award-fester

… the nominees are …
… and the winner is …

Hewlett Packard lod sig for første gang i 2004 inspirere af film- og musikbranchens prisoverrækkelser og ønskede at afholde en sådan overrækkelse og belønne sine distributører, forhandlere og medarbejdere ved et stort og festligt arrangement. Det blev starten på flere års afholdelse af HP Awardfester.

HP Award er en festlig måde at belønne de distributører og forhandlere, der har gjort en ekstra indsats. Det er en venskabelig konkurrence med sjove indlæg. Men prisoverrækkelsen er også galla og glamour, fest og farver, underholdning, god mad, vin og dans. Gæsterne ved arrangementerne har gennem årene oplevet flere forskellige kunstnere, stand-up’ere og musikere, som hvert år har gjort HP-festerne forskellige og uforglemmelige.

Formålet med festerne er, at overrækkelsen af en Hewlett-pris skal skabe en vis stolthed i branchen og være en blåstempling af forhandlernes og distributørernes hårde og målrettede indsats.

Vores rolle til disse fester har været at være den overordnede tovholder. Vi har haft en finger med i alle processer, der har været forbundet med disse fester – lige bortset fra udvælgelse af vinderne. Vi har haft ansvaret for alt fra at sørge for, at busserne kører planmæssigt fra de forskellige destinationer rundt i landet til noget så lavpraktisk som at producere statuetter og konvolutter. Vi har koordineret teknik, musik og underholdning, og vi har dekoreret festlokalet med forskellige udtryk fra år til år og sørget for at holde styr på budgetterne.
Solbjerg Hedevej 31
8355 Solbjerg
Telefon 8748 0100
info|rodkjaer.dk