Juledekoration af Bryggen i Vejle

It’s gonna be a cold cold Christmas…

Storcentret Bryggen i Vejle havde et ønske om at skabe et udtryk i centeret, som var unikt, æstetisk og anderledes – et magic winther wonderland.

Arbejdsoverskriften var ”isvinter”, og vi udarbejdede derfra et oplæg på, hvordan ”isvinter” kunne visualiseres i centeret, og skabe rammerne om en julestemning, som centeret ikke tidligere havde oplevet. Vi ville skabe en indendørs vinter.

Bryggen havde selv 52 grønne juletræer fra tidligere, som vi implementerede i den samlede dekoration ved at pynte dem med magiske juleelementer.
Herudover ønskede vi at skabe et element, som kunne genbruges og blive centerets varetegn. Dette blev den store overdimensionerede lysekrone, der blev dekoreret med de samme elementer, som kunne genkendes på træerne.
Ned fra loftet ved den store indgang opsatte vi en snemaskine, så fint sne fald ned over de besøgende gæster og den store lysekrone.
Sidst men ikke mindst skulle centeret prydes med julelys både indvendigt og udvendigt. Udvendigt blev der sat ca. 400 meter lyskæde på bygningen. Julelys kan have forskellig glød, noget lys er varmt og andet er koldt. For at gennemføre temaet faldt valget på det kolde lys. Det endelige resultat viste tydeligt, at selv koldt lys kan skabe en helt utrolig smuk og hyggelig julestemning.

Solbjerg Hedevej 31
8355 Solbjerg
Telefon 8748 0100
info|rodkjaer.dk