100-års jubilæumsfest for OK

100 år med OKs energi…

Den 100 år lange historie i OK blev markeret med en storslået fest i Aarhus, hvor medarbejdere med partnere fra de tre lokationer – Aarhus, Fredericia og Køge – samledes om god mad, udsøgte vine, masser af underholdning, musik og dans.
Rodkjær var med hele vejen som tovholder på arrangementet – lige fra idéoplæg og planlægning til prøvespisning og afvikling.

Gæsterne blev modtaget ved den røde løber med velkomstdrinks, musik og jubilæumsbannere i den store arkade i Scandinavian Congress Center. Efterfølgende var der 3-retters middag med taler og et skræddersyet OK-show af Jan Gintberg. Efter maden spillede Partmaskinen op til dans i samarbejde med Poul Krebs, Andrew Strong og Ida Corr, og på 1. salen var der afslappende lounge og vinbar. Da natmaden og den sidste dans var slut, blev nogle gæster transporteret hjem i busser, mens andre overnattede på hotellet.

Vi dekorerede den store sal med kæmpe balloner, light tables med OKs jubilæumslogo, barer i palletanke og en hyggelig udendørslounge. OK sørgede for bordløbere og store bannere med logo og ansigter af medarbejderne, som hang langs salens sider, og det samlede udtryk skabte en hyggelig og intim stemning med rødt lys som gennemgående temafarve.

De knap 1000 gæster til OKs jubilæumsfest fik en oplevelse de sent vil glemme.
Efterfølgende lød tilbagemeldingen fra OK således:
“Alt i alt en fantastisk fest som vi er super glade for - og tak til jer for flot afvikling.”
Solbjerg Hedevej 31
8355 Solbjerg
Telefon 8748 0100
info|rodkjaer.dk