Julen i Waves 2014

Velkommen til Sneskovlby…

Denne juledekoration for storcenteret Waves i Ishøj må betegnes, som én af de større mekaniske nisselandskabsopgaver. Her fik vi rig mulighed for at arbejde et koncept, vi kalder, kikkasser...

En kikkasse er et modul - det kan være et træ eller, som i det tilfælde, huse - som kan placeres alene eller i et større landskab.

I Waves blev kikkasserne en del af et større nisselandskab. Husene her indeholdte et lille mekanisk univers, som i sig selv er en udstilling - et bageri og en fabrik.

Ved siden af husene fremstillede vi et snebjerg med en hule. Og selveste julemanden var kommet på afveje og styrtet med kanen. Alle dyrene blev specialfremstillet til udstillingen, hvilket gav et unikt udtryk, som virkelig talte børn og voksne.

Vi ser det som vores fornemste opgave at skabe et anderledes udtryk, som er mere nutidigt og moderne. Allerhelst skal det have et tvist af humor, hvilket denne opgave er et godt eksempel på, idet kanen var udstyret med en raketmotor. Men det allervigtigste er, at børnenes fantasi stimuleres ved, at oplevelsen fortæller en historie.

Solbjerg Hedevej 31
8355 Solbjerg
Telefon 8748 0100
info|rodkjaer.dk