Vil du vide mere?

Gennem 13 år har vi skabt mange forskellige events, for mange forskellige kunder, i mange forskellige situationer. Tag et kig blandt vores referencer i nedenstående eller giv os et kald, hvis du ønsker en yderligere uddybning.

Hvis du er en potentiel ny kunde, formidler vi gerne direkte kontakt til vores eksisterende kunder for en mere uddybende reference af Rodkjær.

Referencer

Vores referenceliste har siden 1999 flere hundrede virksomheder, og vi har i gennemsnit haft 300 ordrer årligt i forbindelse med dekoration, fest og event.

Til højre ses et lille udsnit af nogle af vores referencer. Ring gerne til os, hvis der ønskes en uddybning af referencelisten.

En del store danske virksomheder har firmapolitikker omkring brugen af dem og deres logo som referencer. Politikkerne omfatter eksempelvis vores brug af fotos fra fester og events samt virksomhedernes logo. Dette respekterer vi naturligvis. Derfor er der i referencelisten udeladt flere store kunder, og i gallerierne på sitet er der også fotos, hvor kundens firmanavn ikke er nævnt.

Blandt disse kunder er medicinalvarer-producenter, banker, fødevareproducenter, IT-branchen, store virksomheder inden for produktion samt verdens førende virksomheder inden for fødevareingredienser, enzymer og biobaserede løsninger.

Referencer

Actona

For Actona har vi lavet firmafester både i telt og i virksomhedens lagerbygning for virksomhedens ansatte.

British Airways, Sun-Air

For SUN-AIR i Billund har vi efterhånden lavet flere opsætninger i én af deres hangarer i forskellige anledninger eksempelvis en reception og en sommerfest.

Bruun's Galleri

For Bruun’s Galleri er vi leverandør af alverdens idéer, aktiviteter, juledekorationer, events og hænder til opsætning og nedtagning af hvad der måtte foregå i centeret. Læs mere om Bruun’s Galleri under specialfremstillinger under Art.

Comwell

For Comwells afdelinger i Kolding og Rebild Bakker er vi leverandør af dekorationer og andre elementer for konferencecentrenes kunder.

Daka

For Daka idéudviklede vi i forbindelse med en firmafest i Comwell Kolding og lavede en dekoration til deres logofarvefest.

Danfoss

Gennem mange år har vi arrangeret Danfoss’ forskellige events – hvad enten det er veterandage, familiedage, firmafester, julearrangementer, oppyntninger i kantinerne eller familiens private mærkedage – herunder Bitten Clausens 90 års fødselsdag.

De Danske Skytteforeninger

I anledning af De Danske Skytteforeningers 125 års jubilæum var vi sparringspartner på idéudvikling, planlægning og afvikling af jubilæumsarrangementet, hvor vi sørgede for elementer i forbindelse med åbningsceremonien, en irsk aften, al praktik omkring underholdning og udendørs aktiviteter samt opbygning og afvikling af stor fest.

EG

For EG lavede vi firma-julefrokost med cubansk tema, hvor vi sørgede for dekoration, mad, planlægning, tjenere, bartendere, afvikling mm. Læs mere om julefrokosten under party cases.

Front Data

For Front Data har vi lavet flere arrangementer – bl.a. jubilæum, direktørens runde fødselsdag og julefrokost.

Fujitsu

For Fujitsu lavede vi to konferencearrangementer på Hotel Koldingfjord med japansk tema, hvor restauranten blev pyntet op og en japansk danser underholdte.

herning Centret

For Herning Centret er vi leverandør på dekorationselementer og sparringspartner på idéudvikling til enhver anledning.

Hotel Koldingfjord

For Hotel Koldingfjord har vi mange gange leveret forskellige dekorationer og blandt andet dekoreret op til charlestonfest for hotellets kunder.

Hewlett Packard

For Hewlett Packard har vi gennem årene planlagt og gennemført tilbagevendende award-arrangementer. Vi har været overordnet tovholder på hele entreprisen. Derudover har vi afviklet julefrokoster og andre events, og vi er meget stolte af at være ’Prefered Supplier’ for hele HP koncernen. Læs mere om award-festerne under party cases.

Jack & Jones

For Jack & Jones lavede vi firmadag med fokus på action, aktiviteter, strategi og fest. Efter endt afvikling af forskellige motorsportsrelaterede aktiviteter afviklede vi fest for Jack & Jones ansatte med formel1-tema i telt på Bestsellers egne arealer.

Lemvigh-Müller

For Lemvigh-Müller har vi flere gange planlagt og afviklet koncernstævner med aktiviteter og fest for virksomhedens ansatte.

LETT

I parkeringskælderen under LETTs kontorer lavede vi en stor garagefest for alle firmaets ansatte.

Novo Nordisk

For Novo Nordisk er vi sparringspartner, idéudvikler, praktiske gris og leverandør af de visuelle rammer, som der skabes omkring koncernens events – store som små.

NRGI

For NRGI lavede vi firmafest i telt med westerntema, hvor Rodkjær i et samarbejde med vores samarbejdspartnere planlagde og afviklede fest med bespisning, personale, underholdning, dekoration og alt hvad en westernfest bør indeholde.

TNT

For TNT har vi lavet sommerfester tilbagevendende gennem flere år med flere forskellige temaer i telt på deres eget areal.

Vingsted hotel & konferencecenter

For Vingsted hotel & konferencecenter er vi leverandør af alverdens dekorationer til alle de forskellige anledninger, som centeret huser.

Solbjerg Hedevej 31
8355 Solbjerg
Telefon 8748 0100
info|rodkjaer.dk