Gyser dekoration

”At first cock-crow the ghosts must go, back to their quiet graves below.” - Theodosia Garrison

Når viserne står på tolv og klokken slår sine rolige slag, bliver uhyggen vækket til live og væsener fra denne og en anden verden indkalder til dommens time.

Gyser-dekorationen bygges op omkring en uhyggelige kirkegård, som omkredses af en portal af store, uhyggelige, bladløse grene, der er formet som gigantiske fingre, der griber ud efter gæsterne.
Dekorationen indeholder blandt andet store jern-låger, ravne, mosbegroede og halvt væltede gravsten, spindelvæv, rotter og edderkopper, en halvåben kiste, en gabestok, store tønder, masser af flagermus, ugler, røde øjne, blodpletter, mørkebelagte gadelygter, skeletter og knogler, en sort kat som skyr ryg, et ur som viser midnat og selvfølgelig en uhyggelig bar.

For at fuldende dekorationen bruger vi røgmaskiner og dunkel belysning, og vores light tabels får en uhyggelig beklædning.

Gyser-dekorationerne har til formål, at skabe grufulde rammer omkring et arrangement, så gæsterne på én og samme gang væmmes, mores og forbløffes over udtrykket. Vi gør en dyd ud af at lave små detaljer, som får folk til at trække på smilebåndet.

Denne temadekoration kan med lethed tilpasses et Halloween-tema. Vi har blandt andet dekorationsgræskar, heksehatte og -koste på lager.

Cases

American Rodeo dekoration

Læs mere om vores rodeo temadekorationer.

Solbjerg Hedevej 31
8355 Solbjerg
Telefon 8748 0100
info|rodkjaer.dk