Russian Lounge dekoration

Pycckne Lounge

Fra Sibirien til Moskva - fra frost og kulde til prompt og pragt. Vi har hele paletten med i dette tema. Til de kunder, som efterspørger noget utraditionelt har vi udarbejdet dette hyggelige og æstetiske koncept.

Den russiske lounge-dekoration gennemføres bedst i optimale rammer, eksempelvis i et råt lokale eller et gammeldags cirkustelt. Den helt rigtige lyssætning er også meget afgørende for det rigtige udtryk.

Fra Sibirien henter denne temadekoration inspiration i snemaskiner, palletanke med koldt lys, hvide grantræer, snefnug-lamper og skind. Fra Moskva bruges markante farver, kandelabre, kugler med russiske ord og en stor lysende løgkuppel af lyskæder og bånd. Vi bruger specialdesignede stå-flag med ’hammer og sejl’ og ’babushka’-motiver. Babushkaerne går igen på de lysende light tabels, og således implementeres typiske russiske symboler i dekorationen.

Den russiske lounge-dekoration er ny og alternativ og har til formål, at skabe smukke, æstetiske rammer om en fest med effekter som er anderledes og ikke set før.

Denne temadekoration kan også bruges til en utraditionel julefest, da den indeholder juleelementer som eksempelvis sne, træer og kugler.

Cases

American Rodeo dekoration

Læs mere om vores rodeo temadekorationer.

Solbjerg Hedevej 31
8355 Solbjerg
Telefon 8748 0100
info|rodkjaer.dk