Fængslende dekoration

”Freedom is from within” - citat Frank Lloyd Wright

Vi kalder denne dekoration for fængslende. Det er et sjovt og anderledes tema, som er meget utraditionelt, og formålet er at skabe en anderledes ramme omkring en fest, en konference eller lignende. Alle kender den halvbeskidte, minimalistiske, let spændte stemning fra et fængsel fra film og tv, men heldigvis er det kun få, der oplever livet bag tremmer. Her får gæsterne muligheden for en enkelt aften.

I de to specialfremstillede fængselsceller, kan gæsterne opleve klaustrofobien bag tremmer og i isolation. Ved fotovæggen kan man tage sit ”mugshut”. På bordene myldrer kryb og kravl, og selvfølgelig er træklemmer også med. Ud af ventilationsrør og fra huller i væggene kravler rotter og mus. Og på væggene tælles dage ved siden af plakater, børnetegninger og familiefotos.
En del af dekorationen skal forestille en fængselsgård med høje mure, pigtråd, projektører, basketballnet, vagternes udkigstårne, røg og dunkel belysning.

Vi gør meget ud af, at lave vores dekorationer så autentiske som muligt, men lige i dette tilfælde, vil vi godt gå på kompromis, for selvfølgelig skal der også hygges bag lås og slå.

Cases

American Rodeo dekoration

Læs mere om vores rodeo temadekorationer.

Solbjerg Hedevej 31
8355 Solbjerg
Telefon 8748 0100
info|rodkjaer.dk