Indkøbsvogne som juledekoration

Homemade, Cool Business, Fairtrade, Colorful, Funny, Playful, Peace, Love and Christmas.

En individuel jul blev temaet for julen 2011 i Bruun's Galleri. Vores opgave var at skabe rød tråd mellem marketingkampagnen og juledekorationen ved at symbolisere folks forskellige tilgange til, hvordan julen fortolkes.

Udgangspunktet blev taget i storcenterets markedsføring. Vi kom på idéen med at lade indkøbsvognene skabe rammen omkring de forskellige temaer. Butikkerne i centret fik mulighed for at bidrage med deres egne varer og produkter, og vores opgave var derefter at samle marketingstrategien med butikkernes produkter i en unik, visuel juledekoration.

Vi arbejdede ud fra farver og ord og lod dermed hver indkøbsvogn få sin egen farveverden, hvor passende materialer, strukturer og overflader blev inddraget i udtrykket.

Det var meget vigtig for os at sikre en høj gennemførelsesgrad. Indkøbsvognen med temaet 'homemade' blev således gennemført som hjemmelavet. Alt garn på vognen er hjemmehæklet af os.
Vognen med temaet 'fairtrade' blev ligeledes udarbejdet i bæredygtige materialer, hvor genbrug af en gammel palle og redesignede julekugler blev omdrejningspunktet.

Resultatet blev unikt, og denne juledekoration er aldrig set før.
Solbjerg Hedevej 31
8355 Solbjerg
Telefon 8748 0100
info|rodkjaer.dk