Fra idéudvikling til virkeliggørelse

I Rodkjær forener vi vores erfaring, mod og glæde til at skabe kvalitetsevents for dig! Vi hjælper med hele oplevelsen fra idéudvikling til virkeliggørelse - eller blot noget af planlægningen.

vælg selv →

Rodkjærs strategiske fundament

Vi har hjertet med, når vi servicerer vores kunder.

Forretningsgrundlag

Vores forretningsgrundlag er rammen for den måde, hvorpå vi organiseres og løser opgaver, og det bygger på værdierne erfaring, mod, glæde og kvalitet. Forretningsgrundlaget har til formål at opfylde kundernes ønsker og drømme om anderledes fester, events og specialdesigns.

Vision

Vi vil udvide positionen som Danmarks mest kreative sparringspartner i design af oplevelser.

Mission

Vi har hjertet med, når vi servicerer vores kunder gennem enestående, transformationsøkonomiske ydelser.

Ydelser

Kerneydelse
Vi designer oplevelser!
Rodkjærs kerneydelse er at være anderledes, tænke ud af boksen og forene hele essensen af en god oplevelse – design, idéudvikling, glæde, kreativitet, ægthed, mod og virkeliggørelse - i alle vores processer både internt og eksternt.

Periferiydelse
Rodkjærs periferiydelse er at være leverandør på knowhow, dekorationer, personale, locations og netværk.

Værdier

Vores værdier er principper for vores adfærd. Det vil sige, at vi arbejder ud fra nedenstående værdier i alle vores opgaver og i alle virksomhedens processer. Alt, hvad vi gør, tager udgangspunkt i vores værdier – både internt og eksternt.
Rodkjær bygger på følgende værdier:

• Kreativitet
Vores eksistensgrundlag og udgangspunkt for at være 'top of mind' i branchen og hos kunderne er vores kreativitet og idérigdom. Det er enormt vigtigt for os hele tiden at have fingeren på pulsen og være et skridt foran.

• Engagement
Vi vil finde glæde og engagement i alle aspekter af vores arbejde. Vi vil som medarbejdere glæde os til at komme på arbejde mandag morgen. Vi vil skabe en arbejdsplads, hvor vi hver især trives, udfordres og uddannes. Dette engagement ønsker vi at projektere ud til vores kunder.

• Kvalitet
Vi vil altid tilstræbe at levere den bedste kvalitet til prisen. Vi vil give vores kunder det, der er lidt bedre, end hvad de forventer og selv kan finde på.Solbjerg Hedevej 31
8355 Solbjerg
Telefon 8748 0100
info|rodkjaer.dk