Vi bringer liv og involvering til din virksomhedskultur gennem værdibaserede og udviklende oplevelser.

CULTURE IS KEY

En stærk kultur er nøglen til en sund forretning

Vores nyeste koncept CULTURE IS KEY stiller skarpt på kulturen i din virksomhed. Vi understøtter og vækker kulturen til live gennem oplevelser, der bygger relationer og styrker fællesskabet. Vi fokuserer både på den formelle og uformelle organistionskultur, så du får et billede af, hvad der driver værket ved dine medarbejdere. Det, tror vi på, er en sund forretning for vores kunder.


Vi designer skræddersyede og involverende oplevelser, der er skalerbare i størrelse og kan forene og forankre på tværs af virksomheden, både fysisk og digitalt.

Corporate culture skal være strategisk relevant

Selvfølgelig! Det er jo helt essentielt for bundlinjen. Kun gennem strategisk indsigt kan vi designe og udvikle oplevelser, der styrker kulturgrundlaget. Det strategiske fundament sætter dagsordenen.


Vi ved fra vores egen forretning, at en stærk kultur er grundlaget for at drive en ansvarlig forretning. Vi vil til enhver tid påstå, at medarbejderne er meget vigtige aktiver, og derfor skal corporate culture italesættes, opleves, kultiveres, leves og værdsættes.

Kulturen i "The New Normal"


Vi aktiverer jeres virksomhedskultur


Vi holder fokus på medarbejdernes livskvalitet og arbejdsmiljø gennem involverende oplevelser, når vi aktiverer begreber som fællesskab, etik og moral, sundhed, bæredygtighed og andre relevante key drivers.


Et studie fra Berkley & Stanford University har vist, at selv når virksomheder skaber en kultur, der er strategisk tilpasset og stærk, vil det ikke hjælpe forretningen i det lange løb, medmindre man også udvikler en kultur, der er tilpasset i realtid. Corona har vendt op og ned på mennesker og forretninger, og derfor er det mere relevant end nogensinde før at "kultivere". Lige nu. Lige præcis i den aktuelle virkelighed.

Better People

Culture is key to be better people

Vi ønsker ved hjælp af øvelser og oplevelser at itale- og iscenesætte involverende og værdibaserede oplevelser. Medarbejderne er i centrum i virksomhedskulturen, når oplevelser skaber “common ground”, og der udvikles en fælles forståelsesramme. Det er det, vi kalder 'key fundamentals'.


Når vi kultiverer modstandsdygtige og tilpasningsparate mennesker, så udviser vi opfindsomhed til at navigere i de komplekse usikkerheder, som nutiden og fremtiden præsenterer. Så opnås medarbejdere med nysgerrighed og perspektiv. Medarbejdere, der omfavner nyheder, udnytter forskelle og holder hovedet koldt. Selv når verden vendes på hovedet, som når vi eksempelvis bliver ramt af en verdensomspændende pandemi.

Better Business

Culture is key to make better business

Vi skaber sammenhæng og mening mellem den formelle og uformelle kultur. Vi tror nemlig på, at kulturen bærer væksten, og at virksomheder med en stærk virksomhedskultur har bedre betingelser for at performe. Arbejdet med fællesskabet, de sociale relationer og den gode kultur er derfor fundamentet for vækst og performance: “Better us is better business!”


Vi tror på, at en høj kulturel tilpasningsevne afspejler organisationers evne til at innovere, eksperimentere og hurtigt udnytte nye muligheder - en evne, det er særlig relevant at dyrke i vores nuværende corona-virkelighed.


Corporate culture skal være afstemt med strategien. Det er det, vi kalder for 'key drivers'. 

Better world

Culture is key for a better world

Så for at summere op: Vi tror på, at mennesker i trivsel bidrager mere til at skabe sunde forretninger, og vi tror på, at sunde forretninger kan udvikle, innovere og skabe de nødvendige forandringer for planeten i fremtiden. For vi kan allesammen sætte positive ringe i vandet. Og lige netop dét er eksistensberettigelsen for Rodkjær Events CULTURE IS KEY.


Har du lyst til at vide mere om, hvordan vi arbejder med bæredygtighed og cirkulær økonomi, kan du læse mere her:


 Læs mere

Key Tools

Walking Key

Walking Key er et app-baseret værktøj, hvor medarbejderne ved at besvare spørgsmål under en gåtur i naturen er med til at kortlægge den uformelle virksomhedskultur. Dette værktøj er nøglen til at få åbnet for et autentisk billede af kulturen, når medarbejdernes holdninger og oplevelser bliver inddraget. Dette giver indhold til design af kulturunderstøttende oplevelser og aktivering af virksomhedskulturen.

Værktøjet kan også brugs til måling og evaluering.Virtual Key

Virtual Key er en firmatilpasset oplevelsesplatform, der er browserbaseret. Platformen er 100% GDPR-complient, da al data ligger på jeres egen server.

Platformen er virtuel og ideel til hybride events og kan tilpasses efter jeres behov. På Virtual Key kan du streame, dele, chatte, like, klappe, billeddele, benytte filtre og gå mellem flere virtuelle møderum.

Platformen fungerer naturligvis både som en-til-mange og mange-til-mange.


Hele brugerfladen på begge digitale værktøjer skræddersys, så de matcher din virksomheds visuelle identitet med logoer, billeder og indhold.

Vi har nøglen

Vi er ydmyge, når det kommer til jeres corporate culture, og vi kommer aldrig til at påstå, at vi er teoretiske kultureksperter, ligesom du under ingen omstændigheder vil høre os kloge os på lige netop din virksomhedskultur. Men vi ved, hvad der virker i praksis, når det drejer sig om kulturunderstøttende oplevelsesdesign - og vi kan gennemtænke og gennemføre det. Vi kan kombinere indsigt og behov fra din forretning med vores dybt specialiserede eventviden, store netværk og årtiers erfaring.

Så vi vil til enhver tid påstå - højt og rungende - at vi er eksperter i at skabe oplevelser med mennesker i centrum.


Vitalizing corporate culture together!


Rodkjær Direktør Festlig Rodkjær Direktør
Mette Stasiak Hagelquist
COO
3114 3107
mette@rodkjaer.dk
Mette Stasiak Hagelquist
Administration, strategi, projektledelse

Lyst til at høre, hvordan vores kompetencer matcher dit behov? Kontakt os til en uforpligtende snak.

Vi er over 220 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi

Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design