Big Ben

Opgaven
I forbindelse med Aarhus Cityforenings event ’Verdensbilleder/Midnatsåbent’, fik vi til opgave at fremstille Big Ben til at stå på Banegårdspladsen.

Udførelsen
I forbindelse med eventen ’Verdensbilleder/Midnatsåbent’ i Aarhus, skulle cityforeningen bruge effekter til at illustrere forskellige byer, og her var Big Ben hovedattraktionen og symbol på London.

Som dekoratør og designer ved Rodkjær Event får man mange forskellige og spændende opgaver. At lave en kopi af Big Ben, i lidt mindre størrelse, er et godt eksempel på en sådan udfordring.

Tårnet er lavet af mdf-plader i fire moduler, så det nemt kan transporteres. Når hele uret er opstillet, måler tårnet 4 meter i højden. Foran banegården stod det på et stillads og målte dermed hele 5,5 meter.

Der kan installeres lys i tårnet, som giver en superflot effekt, når mørket falder på - eller lyset dæmpes i festlokalet.

Big Ben er et godt eksempel på vores kompetencer inden for fremstilling af dekorationslementer i træ.
Winnie Lange Jensen er projektleder hos RodkjærWinnie Lange Jensen er projektleder hos Rodkjær

Lyst til at høre mere om dette event design?


Winnie Lange Jensen

Telefon 2912 4441
Mail winnie@rodkjaer.dk

Big Ben på Aarhus banegårdsplads både om natten og om dagen
Rodkjær er igang med at konstruere Big Ben med brune kasser
Taget af Big Ben begynder at tage form hos Rodkjær
Rodkjær bygger Big Ben fra bunden
Rodkjær har nu malet taget  af Big Ben
Big Bens vigtige ur har nu taget form hos Rodkjær
På Aarhus Banegårdsplads står Big Ben med britiske flag mod en blå himmel i forbindelse med Aarhus Cityforenings event ’Verdensbilleder/Midnatsåbent'

Se lignende specialer

Vi er over 220 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi

Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design