Kontakt os

Hos Rodkjær Event har vi altid kaffe på kanden og tid til samtaler, så kig endelig forbi. Giv gerne et ring i forvejen - vi kunne jo være afsted på en opgave ude af huset.

Rodkjær Event A/S
Solbjerg Hedevej 31
8355 Solbjerg

Tlf.: 8748 0100
Mail: info@rodkjaer.dk

CVR 38680331
Bank: 
Middelfart Sparekasse, Østerbrogade 11A, 8722 Hedensted
Kontonr.:1681 3230786142

Revision:
BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab
Birkemose Allé 39
DK-6000 Kolding

Åbningstider på telefonen:
Mandag til torsdag kl. 09.00-16.00
Fredag kl. 09.00-15.00

Team Rodkjær Event

Anders Nørgaard Randers er lageransvarlig hos Rodkjær Anders Nørgaard Randers er lageransvarlig hos Rodkjær
Anders Nørgaard Randers
Lageransvarlig
2055 0536
anders@rodkjaer.dk
Lager, logistik & produktion

Der er rift om at være på hold med Anders, når der skal spilles Bezzerwizzer. Det gør vi desværre alt for lidt. Men det er altså ikke kun på lageret, Anders har det store overblik. Det har han så sandelig også i alt fra IT-spørgsmål til verdenspolitik. Anders er et helt igennem passioneret og pligtopfyldende menneske, og han gør en dyd ud af forberede vores produkter bedst muligt.

Aiva Roga er kreativ idéudvikler hos Rodkjær Aiva Roga er kreativ idéudvikler hos Rodkjær
Aiva Roga
Kreativ idéudvikler
2719 8894
aiva@rodkjaer.dk
Idé, visualisering & produktion

Farverige, fantasifulde Aiva har et kunstnerhjerte så stort som Rundetårn og en idésamling større end H.C. Andersens samlede værker. Vi synes selv, det hele bliver lidt mere drømmende og eksotisk, når “Aiva is here”. Udover at skabe idéer og visualiseringer, så har Aiva magi i hænderne, og hun kan helt bibbidi-bobbidi-boo-agtigt forvandle kreativitet til kunst.
Rodkjær Direktør Festlig Rodkjær Direktør
Mette Stasiak Hagelquist
Direktør
3114 3107
mette@rodkjaer.dk
Administration, strategi & projektledelse

Mette er, ligesom Mikael, Stifinder. Der er et særligt kammer i Mettes hjerte, der banker for kommunikation - ærlig kommunikation. I Mettes perfekte verden kunne hun få bland-selv-slik intravenøst samtidig med at rejse jorden rundt. Mette er en ørn til at kombinere støvede discipliner som retningslinjer, strategier og planer med kreative løsninger med øje for detaljer og sammenhæng.

Mikael Rodkjær er administrerende direktør hos RodkjærMikael Rodkjær er administrerende direktør hos Rodkjær
Mikael Rodkjær
Adm. Direktør
4044 8748
mikael@rodkjaer.dk
Administation, salg & rådgivning

Mikael er Stifinder, trouble shooter og projektmager. Intet er umuligt for ham, og han ser det som sin vigtigste opgave at møde folk i øjenhøjde. Selvom det er meget u-jysk, så tør vi med stolthed sige, at dette er manden med størst event-erfaring i Danmark. Han er initiativtager til eventbrancheforeningen, top of mind blandt sine ligesindede og en fabelagtig rådgiver.
Palle Engberg Schmidt er dekorationsansvarlig hos RodkjærPalle Engberg Schmidt er dekorationsansvarlig hos Rodkjær
Palle Engberg Schmidt
Dekorationsansvarlig
2364 4722
palle@rodkjaer.dk
Design & produktion

Er der noget, Palle ikke er, så er det alene i verden. Palle vader nemlig lige ind i folk med sin lune og uundgåelige prut-i-armhulen-humor. Det er skønt og befriende. Palle har noget med tallene 3, 5 og 8. Det er noget, man lærer på dekoratørskolen. Han har øje for helheden og sans for detaljen. 

Philip Skøtt Steffensen er teknisk ansvarlig hos RodkjærPhilip Skøtt Steffensen er teknisk ansvarlig hos Rodkjær
Philip Skøtt Steffensen
Teknisk ansvarlig
2633 5324
phillip@rodkjaer.dk
Produktion & eksekvering

Philip er stærk - sådan en rigtig arbejdshest. Sæt ham på en opgave, og han stopper ikke, før han er i mål. Han er benhård, bomstærk og arbejdsom. Men inde bag det robuste ydre, finder man også en blød og kærlig fyr, der ikke kan stå for hundehvalpe, elsker at blive nusset på ryggen og nyder stilheden med en fiskestang i hånden.
Signe Bjernemose Dyrvig er administrationsassistent hos Rodkjær Signe Bjernemose Dyrvig er administrationsassistent hos Rodkjær
Signe Bjernemose Dyrvig
Administrationsassistent
3031 4991
signe@rodkjaer.dk
Kontor & HR

Signe er ikke typen, der bare gør ting. Signe er typen, der gør ting godt og grundigt. Hun kan også grine højt. Og hjerteligt. For hjertet sidder nemlig det helt rette sted. Signe er målrettet og struktureret, selvom mængden af post-its på hendes bord ligner et praksisstudie i administrativ kaosteori.
Winnie Lange Jensen er projektleder hos RodkjærWinnie Lange Jensen er projektleder hos Rodkjær
Winnie Lange Jensen
Projektleder
2912 4441
winnie@rodkjaer.dk
Events, dekorationer, fester & fejringer

Winnie er vores allesammens Mor Winnie. Hun har en båd opkaldt efter sig som en hyldest til hendes omsorgsfulde væsen. Men tag ikke fejl - Winnie sejler ikke som vinden blæser. Hun har en mening om alt og kan formidle den, for hun har nemlig snakketøjet i orden. Faktisk har Winnie alt i orden. Orden = Winnie. Og så er hun kendt for at styre, de projekter hun sætter i søen, sikkert i havn. 

Rodkjær Storcenteransvarlig - Design, produktion & sikkerhedFestlig Rodkjær Storcenteransvarlig - Design, produktion & sikkerhed
Thomas Lunde
Storcenteransvarlig
2856 7478
thomas@rodkjaer.dk
Design, produktion & sikkerhed

Her har vi den menneskelige udgave af Georg Gearløs - dog med bedre succesrate og langt større fokus på sikkerhed. Når Thomas åbner sin værktøjskasse i produktionsværkstedet eller rundt i landets storcentre, bliver jule-universer såvel som specialfremstillinger vakt til live. Thomas kan nemlig fortælle historier med sit håndværk, og han er kompromisløs, når det kommer til detaljen. Og ved I hvad? - så kan han også godt lide edderkopper. Ikke sådan på halloween-måden men sådan fy-for-pokker-helt-makro-tæt-på.
Karin Lønstrup Jensen er projektkoordinator hos RodkjærKarin Lønstrup Jensen er projektkoordinator hos Rodkjær
Karin Lønstrup Jensen
Projektkoordinator
3020 9728
karin@rodkjaer.dk

Marketing events, dekorationer & storcenter-design


Har I nogensinde set en bonderøv med pandelampe, overalls, pufærmer og glimmersko? Her har I hende, mine damer og herrer - med sort humor og selvironi. Hun tager det hele oppefra med i en 360 graders vinkel. Karin er en fighter, og hun har en medfødt analytisk evne og tonsvis af erfaringer for at ramme bulls eye med sikker stil og høj service.

Q&A

Hvad er det for en gekko i har som logo?
Det er egentlig en kamæleon. Og den er symbolet på måden, hvorpå vi omgås vores samarbejdspartnere, kunder og hinanden. Nemlig i øjenhøjde, på lige fod og som gode "kamærater".

Så tænkte du måske - aha det er smart, for kamæleoner skifter jo farve efter omgivelserne, ligesom Rodkjær Event tilpasser oplevelser og designer rum i alverdens omgivelser. Ja, også det. Men kamæleoner skifter farve efter humør, følelser og sindstilstand. Farveskiftet handler om de bløde menneskelige værdier. Det handler om mennesker.

Og du må godt kalde den en gekko. Det er helt okay med os. 

Hvordan arbejder I med CSR og bæredygtighed?
År for år tager vi et skridt i en mere bæredygtig retning. Vi er meget beviste om, at vi skal passe på vores planet. I 2016 blev vi Refood-certificeret. I 2017 tog vi aktivt stilling til brugen af helium til vores events. Og vi gør en dyd ud af at formidle vores indsigt til vores kunder, så de er bedst muligt rustede til at træffe de rigtige valg. I 2018 vil vi fortsætte med at udfordre os selv på dette område i samarbejde med WorldPerfect og Rethink Event.
Kender I den om om manden, der kom op til lægen?
Det gør vi ikke. Men vi vil vildt gerne høre den.

Hvad sker der egentlig, hvis man ringer til oplysningen (118) i dag?
Det koster 17,50 kr. at få et hurtigt svar. Prøv at starte med at give os et kald og se hvad der sker.

Hvordan forholder I jer til Murphys lov?
Fedt du spørger! Alt hvad der kan gå galt, vil gå galt. Altså hvis man vel at mærke ikke er velforberedt og tager sine forholdsregler. ‘At være på forkant’ er et mantra hos os. For med 20 år på bagen, har vi været der, hvor noget gik galt. Bare for at være helt ærlige. For det er vi.

Er I medlem af eventbrancheforeningen?
 Ja, Rodkjær Event var faktisk initiativtager til foreningen og et aktivt deltagende medlem i KreaKom under Dansk Erhverv.

Hvad med en datebeskyttelsespolitik og styr på GDPR?
Ja, den slags har vi også helt tjek på. Vi giver gerne den store, forkromede, guidede rundtur i hele vores smukke GDPR-fortegnelse. Og brænder du for at nærstudere databeskyttelsespolitikker, så må du endelig ikke gå glip af vores, som du finder lige her.