Kontakt os

Hos Rodkjær Event har vi altid kaffe på kanden og tid til samtaler, så kig endelig forbi. Giv gerne et ring i forvejen - vi kunne jo være afsted på en opgave ude af huset.

Rodkjær Event A/S

CVR 38680331


Adresse i Jylland
Solbjerg Hedevej 31 
8355 Solbjerg

Adresse på Sjælland

Jægersborg Allé 4

2920 Charlottenlund


Tlf.: 8748 0100
Mail: info@rodkjaer.dk

Åbningstider på telefonen:

Mandag til torsdag kl. 09.00-16.00

Fredag kl. 09.00-15.00Bank: 

Sydbank A/S - Erhvervscenter Aarhus

Store Torv 12

DK-8000 Aarhus C


Reg.nr. 7110 Kontonr. 0002529162Revision:
Inforevision
Buddingevej 312
DK-2860 Søborg 

Q&A

"Hvad er det for en gekko, I har som logo?"
Det er egentlig en kamæleon. Og den er symbolet på måden, hvorpå vi omgås vores samarbejdspartnere, kunder og hinanden. Nemlig i øjenhøjde, på lige fod og som gode "kamærater".

Så tænkte du måske - aha det er smart, for kamæleoner skifter jo farve efter omgivelserne, ligesom Rodkjær Event tilpasser oplevelser og designer rum i alverdens omgivelser. Ja, også det. Men kamæleoner skifter farve efter humør, følelser og sindstilstand. Farveskiftet handler om de bløde menneskelige værdier. Det handler om mennesker.

Og du må godt kalde den en gekko. Det er helt okay med os. 

Hvad med en datebeskyttelsespolitik og styr på GDPR?

Ja, den slags har vi også helt tjek på. Vi giver gerne den store, forkromede, guidede rundtur i hele vores smukke GDPR-fortegnelse. Og brænder du for at nærstudere databeskyttelsespolitikker, så må du endelig ikke gå glip af vores, som du finder lige her.Kender I den om om manden, der kom op til lægen?
Det gør vi ikke. Men vi vil vildt gerne høre den.

Hvad sker der egentlig, hvis man ringer til oplysningen (118) i dag?
Det koster 17,50 kr. at få et hurtigt svar. Prøv at starte med at give os et kald og se hvad der sker.

Hvordan forholder I jer til Murphys lov?
Fedt du spørger! Alt hvad der kan gå galt, vil gå galt. Altså hvis man vel at mærke ikke er velforberedt og tager sine forholdsregler. ‘At være på forkant’ er et mantra hos os. For med 20 år på bagen, har vi været der, hvor noget gik galt. Bare for at være helt ærlige. For det er vi.

Er I medlem af eventbrancheforeningen?
 Ja, Rodkjær Event var faktisk initiativtager til foreningen og et aktivt deltagende medlem i KreaKom under Dansk Erhverv.

Vi er over 220 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi

Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design