Vi står klar til at servicere dig

Anders Nørgaard Randers er lageransvarlig hos Rodkjær Anders Nørgaard Randers er lageransvarlig hos Rodkjær
Anders Nørgaard Randers
Lageransvarlig
2055 0536
anders@rodkjaer.dk
Lager, logistik & produktion

Der er rift om at være på hold med Anders, når der skal spilles Bezzerwizzer. Det gør vi desværre alt for lidt. Men det er altså ikke kun på lageret, Anders har det store overblik. Det har han så sandelig også i alt fra IT-spørgsmål til verdenspolitik. Anders er et helt igennem passioneret og pligtopfyldende menneske, og han gør en dyd ud af forberede vores produkter bedst muligt.

Rodkjær Direktør Festlig Rodkjær Direktør
Mette Stasiak Hagelquist
COO
3114 3107
mette@rodkjaer.dk
Strategi, udvikling & projektledelse

Mette er, ligesom Mikael, Stifinder. Der er et særligt kammer i Mettes hjerte, der banker for ansvarlighed og bæredygtighed. I Mettes perfekte verden kunne hun få bland-selv-slik intravenøst samtidig med at rejse jorden rundt. Mette er en ørn til at kombinere støvede discipliner som retningslinjer, strategier og planer med kreative løsninger med øje for detaljer, sammenhæng og udvikling.

Mikael Rodkjær er administrerende direktør hos RodkjærMikael Rodkjær er administrerende direktør hos Rodkjær
Mikael Rodkjær
CEO
4044 8748
mikael@rodkjaer.dk
Administation, salg & rådgivning

Mikael er Stifinder, trouble shooter og projektmager. Intet er umuligt for ham, og han ser det som sin vigtigste opgave at møde folk i øjenhøjde. Selvom det er meget u-jysk, så tør vi med stolthed sige, at dette er manden med størst event-erfaring i Danmark. Han er initiativtager til eventbrancheforeningen, top of mind blandt sine ligesindede og en fabelagtig rådgiver.
Winnie Lange Jensen er projektleder hos RodkjærWinnie Lange Jensen er projektleder hos Rodkjær
Winnie Lange Jensen
Projektleder
2912 4441
winnie@rodkjaer.dk
Events, dekorationer, fester & fejringer

Winnie er vores allesammens Mor Winnie. Hun har en båd opkaldt efter sig som en hyldest til hendes omsorgsfulde væsen. Men tag ikke fejl - Winnie sejler ikke, som vinden blæser. Hun har en mening om alt og kan formidle den, for hun har nemlig snakketøjet i orden. Faktisk har Winnie alt i orden. Orden = Winnie. Og så er hun kendt for at styre de projekter, hun sætter i søen sikkert i havn. 

Rodkjær Storcenteransvarlig - Design, produktion & sikkerhedFestlig Rodkjær Storcenteransvarlig - Design, produktion & sikkerhed
Thomas Lunde
Storcenteransvarlig
2856 7478
thomas@rodkjaer.dk
Design, produktion & sikkerhed

Her har vi den menneskelige udgave af Georg Gearløs - dog med bedre succesrate og langt større fokus på sikkerhed. Når Thomas åbner sin værktøjskasse i produktionsværkstedet eller rundt i landets storcentre, bliver jule-universer såvel som specialfremstillinger vakt til live. Thomas kan nemlig fortælle historier med sit håndværk, og han er kompromisløs, når det kommer til detaljen. Og ved I hvad? - så kan han også godt lide edderkopper. Ikke sådan på halloween-måden men sådan fy-for-pokker-helt-makro-tæt-på.
Karin Lønstrup Jensen er projektkoordinator hos RodkjærKarin Lønstrup Jensen er projektkoordinator hos Rodkjær
Karin Lønstrup Jensen
Projektkoordinator
3020 9728
karin@rodkjaer.dk

Marketing events, dekorationer & storcenter-design


 Har I nogensinde set en bonderøv med pandelampe, overalls, pufærmer og glimmersko? Her har I hende, mine damer og herrer - med sort humor og selvironi. Hun tager det hele oppefra med i en 360 graders vinkel. Karin er en fighter, og hun har en medfødt analytisk evne og tonsvis af erfaringer for at ramme bulls eye med sikker stil og høj service. 

Kontakt os

Hos Rodkjær Event har vi altid kaffe på kanden og tid til samtaler, så kig endelig forbi. Giv gerne et ring i forvejen - vi kunne jo være afsted på en opgave ude af huset.

Rodkjær Event A/S

CVR 38680331


Adresse i Jylland
Solbjerg Hedevej 31 
8355 Solbjerg

Adresse på Sjælland

Jægersborg Allé 4

2920 Charlottenlund


Tlf.: 8748 0100
Mail: info@rodkjaer.dk

Åbningstider på telefonen:

Mandag til torsdag kl. 09.00-16.00

Fredag kl. 09.00-15.00Bank: 

Sydbank A/S - Erhvervscenter Aarhus

Store Torv 12

DK-8000 Aarhus C


Reg.nr. 7110 Kontonr. 0002529162Revision:
Inforevision
Buddingevej 312
DK-2860 Søborg 

Q&A

"Hvad er det for en gekko, I har som logo?"
Det er egentlig en kamæleon. Og den er symbolet på måden, hvorpå vi omgås vores samarbejdspartnere, kunder og hinanden. Nemlig i øjenhøjde, på lige fod og som gode "kamærater".

Så tænkte du måske - aha det er smart, for kamæleoner skifter jo farve efter omgivelserne, ligesom Rodkjær Event tilpasser oplevelser og designer rum i alverdens omgivelser. Ja, også det. Men kamæleoner skifter farve efter humør, følelser og sindstilstand. Farveskiftet handler om de bløde menneskelige værdier. Det handler om mennesker.

Og du må godt kalde den en gekko. Det er helt okay med os. 

Hvad med en datebeskyttelsespolitik og styr på GDPR?

Ja, den slags har vi også helt tjek på. Vi giver gerne den store, forkromede, guidede rundtur i hele vores smukke GDPR-fortegnelse. Og brænder du for at nærstudere databeskyttelsespolitikker, så må du endelig ikke gå glip af vores, som du finder lige her.Kender I den om om manden, der kom op til lægen?
Det gør vi ikke. Men vi vil vildt gerne høre den.

Hvad sker der egentlig, hvis man ringer til oplysningen (118) i dag?
Det koster 17,50 kr. at få et hurtigt svar. Prøv at starte med at give os et kald og se hvad der sker.

Hvordan forholder I jer til Murphys lov?
Fedt du spørger! Alt hvad der kan gå galt, vil gå galt. Altså hvis man vel at mærke ikke er velforberedt og tager sine forholdsregler. ‘At være på forkant’ er et mantra hos os. For med 20 år på bagen, har vi været der, hvor noget gik galt. Bare for at være helt ærlige. For det er vi.

Er I medlem af eventbrancheforeningen?
 Ja, Rodkjær Event var faktisk initiativtager til foreningen og et aktivt deltagende medlem i KreaKom under Dansk Erhverv.

Vi er over 220 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi

Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design