Inspiration til temafesten

Vi har gjort det nemt for dig at hente masser af gratis inspiration i de forskellige dekorationstemaer. Her er lidt for enhver smag. Der er de velkendte og altid populære temaer som oktoberfest, Hawaii, western og galla. Men der er også nogle spændende og anderledes – eksempelvis lumber jack, space-tema, irsk pub og Route 66.

Vi har masser af fantasifulde ting på lager, og hvis du har en forespørgsel på et dekorationstema, som vi ikke umiddelbart har i huset, så laver vi det gerne.
Surf rundt i dekorationerne her på siden og find inspiration til din næste temafest. Og hvis du er mere til en god, gammeldags, analog præsentation, så byder vi altid gerne på en rundvisning på det store dekorationslager. Vi har meget at vise frem. Og vi tør godt udråbe os selv til at have Danmarks vildeste samling af dekorationer, rekvisitter, udsmykning, regi, specialfremstillinger og props til alverdens fester og events.

God fornøjelse med temafesten.

Udpluk af dekorationstemaer

Karin Lønstrup Jensen er projektkoordinator hos RodkjærKarin Lønstrup Jensen er projektkoordinator hos Rodkjær
Karin Lønstrup Jensen
Projektkoordinator
3020 9728
karin@rodkjaer.dk
Kontakt os, så tager vi en uformel snak om, hvordan vores kompetencer matcher dit behov og dine ønsker.

Vi er over 220 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi

Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design