Kia Motors Gokart markedsføringsevent

Opgaven
Opgaven gik ud på, at de mange børn, som deltog i hele det store arrangement ved Copenhagen Historic Grand Prix skulle aktiveres ved pedal-gokart-ræs på KIA Motors’ stand.

Startsignalet til et mangeårigt samarbejde med Kia Motors lød tilbage i 2013, hvor Kia havde en stand ved Copenhagen Historic Grand Prix. Formålet var at tiltrække en masse mulige købere for at promovere Kia Motors biler. Vi udarbejdede det helt rigtige koncept og setup til denne type markedsføringsevents. Det blev så stor en succes, at vi har lavet det hvert år siden.

Udførelsen
Eventen går ud på at opbygge en go-kart bane med alt, hvad der hører sig til. Vi ligger speak på de mange heats, sørger for musik, præmier, praktik og ikke mindst en fantastisk konkurrencepræget stemning. 

Denne event samler børn i alle aldre gennem hele weekenden. Og mens børnene morer sig på banen i håb om at vinde en præmie, samler forældrene sig om de udstillede biler til en snak om køreglæde. Det sjove er, at eftersom vi har lavet dette mange år i træk nu, så kan både børn og forældre huske os fra år til år. På den måde bliver det en mere personlig oplevelse for de deltagende, at de kan genkende eventpersonalet.

KIA Gokart Race er et arrangement, der bringer spænding og fart over feltet for fornøjede forældre og køreglade børn. Og hele eventen betyder, at Kia Motors bliver forbundet med en god oplevelse. I alt har vi ca. 400 glade børn igennem banen i løbet af eventen.
Winnie Lange Jensen er projektleder hos RodkjærWinnie Lange Jensen er projektleder hos Rodkjær

Lyst til at høre mere om dette event design?


Winnie Lange Jensen

Telefon 2912 4441
Mail winnie@rodkjaer.dk

Banen til Kia's motor gokart markedsføringsevent
Banen til Kia's motor gokart markedsføringsevent
Startfeltet med KIAs gokarts.
Kia-telt til Kia Motors Gokart markedsføringsevent
Gokart banen til Kia motors gokart markedsføringsevent.
Gokart banen til Kia motors gokart markedsføringsevent.
Gokarts til Kia's Motors gokart markedsføringsevent
Vinderskammel til Kia's Motors gokart markedsføringsevent
Rodkjær lavede vinderskammel til Kia's Motors gokart markedsføringsevent
Rodkjær lavede vinderskammel til Kia's Motors gokart markedsføringsevent
Rodkjær lavede mållinjen til Kia's Motors gokart markedsføringsevent
Rodkjær lavede mållinjen til Kia's Motors gokart markedsføringsevent
Rodkjærs kamæleon med festlig hat
KIA har arbejdet sammen med Rodkjær siden 2013. Og vi er meget glade for vores samarbejde. Så snart Rodkjær er klædt på i forhold til vores forventninger og budget, kan vi bruge vores tid på andre vigtige opgaver med vished for, at Rodkjær sørger for koordinering af det praktiske samt eksekvering af et altid veludført og succesfuldt event.

Lene Mejdal Iversen, Kia Import Danmark A/S

Til dig der sidder på den anden side af skærmen og læser det her


Forestil dig, at du står på en græsplæne midt i Købehavn en varm sommerdag. Græsplænen plejer ikke at være noget særligt, men det er den nu. Den er nemlig forvandlet til et vaskeægte race. Jeg taler ikke om det store, velkendte Copenhagen Historic Grandprix. Niks, jeg taler om et lidt mindre i størrelse, men endnu mere spændings- og stemningsfyldt race for børn, der smiler til op over begge ører. Ved dette race er der kælet for detaljen. Alt er på sin plads. Gokarts, bane, tribune, musik, flag og præmiepodierne. Derudover er der fyldt med glade mennesker, store og små, der kan være sammen om et 
spændende race, som ledes af topengagerede arrangører.
Forinden denne scene af liv har jeg og andre dygtige folk haft sved på panden og kriller i maven, mens vi har knoklet for at gøre KIA Gokart Race til en event, hvor det ikke kun er dig og dine børn, der får en fed oplevelse, men også mig og mine dygtige kollegaer hos Rodkjær Event.

Philip Skøt Steffensen, Vores tekniske ansvarlige

Se lignende specialer

  • Rodkjær har skabt Weber-klubbens 10-års jubilæum
    Weber Camp
    Se case
  • Rodkjær opstillede til Familiedag for værktøjsfirmaet Würths loyale kunder - her et stort telt med folk foran
    Familiedag for værktøjsfirmaet Würths loyale kunder
    Se case

Vi er over 220 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi

Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling Rekruttering af ledere og specialister Event design