Vi planlægger hver eneste lille detalje

Når projektet er skitseret, og målet er defineret, tager vi hånd om planlægningen. Vi sikrer effektiviteten, styrer budgetter, tidsplaner og leverandører og leder trygt projektet fra start til slut. Med andre ord, vi tager ansvaret. Vi gør det enkelt for vores kunder at drive event-processen og komme sikkert i mål med deres events.

Når vi varetager projektledelsen, sikrer vi, at du får optimalt udbytte af din investering. Projektledelse er styringen af selve eventen samt ansvaret for at planlægge, styre økonomien og håndtere de ressourcer, som opgaven består af. På den måde når vi i mål med de ønskede resultater inden for det valgte design.
Rodkjærs kamæleon som kan planlægger hver en detalje af dit event

Dialog og samarbejde skaber værdi

Med effektive værktøjer går vi meget struktureret til værks og er altid i løbende dialog med dig, så du hele tiden er opdateret og tryg i processen. Samtidig med at vi går meget systematisk til værks med vores events, er vi enormt dynamiske og parate til at håndtere ændringer og nye idéer med kreativ problemløsning.
Vi skaber stor værdi for vores kunder gennem scenarieplanlægningen og ved at være på forkant med løsninger og praktiske udfordringer.

På den måde bliver produktionen såvel som eksekveringen realistisk og effektiv. Vi tager det også på vores skuldre at facilitere, motivere, engagere og sikre tydelig kommunikation for alle interessenter gennem hele projektet.

Vi ser det som vores vigtigste rolle at stå til rådighed for dig, når vi leder din event. Det giver de mest professionelle resultater og størst tryghed gennem processen. Du vil have den samme projektleder og kontaktperson gennem hele projektet. Projektlederen er din mægler, sparringspartner og garant for, at du lykkes med eventen i din virksomhed.
rodkjær kamæleon med festligt udstyr
Rodkjær Event var den perfekte sparringspartner i forbindelse med VELUX Gruppens 75-års jubilæumsfest for danske medarbejdere. Fra idégenerering til projektstyring og eksekvering on site var vi meget tilfredse med samarbejdet. Vi ønskede at bringe dagslys og frisk luft ind i lokalerne i Fredericia Messecenter - lidt af en opgave, når vi taler grå beton og ingen vinduer. Det lykkedes for vildt med blandt andet skyformationer af lysende balloner, projektering af et døgns solskin og mørke på kæmpe gardin med svingende gynger foran og ikke mindst tilsat et åbningsshow fyldt med de udendørs elementer vand, lys, vind (Produceret af Totem Entertainment og Copenhagen Drummers). Især Rodkjærs ”on-site-problem-knuser-vi-finder-på-noget-andet-og-det-er-klar-om-to-timer” kompetencer er i TOP. Tak for en fantastisk event, Rodkjær.

Lotte Tingsted Mathiesen, VELUX A/S
Design, projektledelse, produktion, eksekvering ved jubilæumsfest

Winnie Lange Jensen er projektleder hos RodkjærWinnie Lange Jensen er projektleder hos Rodkjær
Winnie Lange Jensen
Seniorprojektleder
2912 4441
winnie@rodkjaer.dk
Winnie Lange Jensen
Events, dekorationer, fester & fejringer

Kunne det være spændende for dig at høre mere? Vi sidder klar ved telefonen.

Vi er over 220 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi

Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling Rekruttering af ledere og specialister Event design