Færdiglavede dekorationspakker


Sådan fungerer det

Hos Rodkjær Event har vi et 1000 kvadratmeter stort skatkammer, der gemmer på alt lige fra lysekroner til loungestole, fra lysende kugler til udstoppede ugler og fra barer af kunstigt is til lyskæder i kilometervis.


Vores reoler bugner af unikke dekorationer, sjove props og specialdesignede elementer, der er uundværlige, når vi designer oplevelser og skaber anderledes og inspirerende rum til fester og events.


Alt det dekoration kan du selvfølgelig også leje.


Vi har valgt at samle vores elementer i dekorationspakker, der passer til enhver lejlighed. Du kan finde den pakke, der passer til dit arrangement i linket her. Og skulle der ikke være gevinst, så giv os et kald. Så sammensætter vi en unik dekorationspakke med dig.


Pakkerne skal betragtes som grundpakker ved mindre events, dermed kan I selvfølgelig altid skrue op for dekorationen, hvis behovet og budgettet er højere.


Uanset tema indeholder en dekorationspakke disse basiselementer:

- Temabar

- Bordpynt

- Dekorationslyssætning til lokalet

- Dekorationer til 2-3 temamiljøer

- Temalounge med 10-15 siddepladser

- Et udvalg af autentiske dekorationer i temaet


Du skal lige vide at …

- Dekorationspakkerne justeres altid, så de passer til arrangementet.


- Pakkerne er sammensat, så de dækker en temadekoration til et lokale på ca. 100-300 kvm. Det vil sige, at de passer til selskaber på op til ca. 200 gæster.


- Prisen er fra 22.500 kr. eksklusiv moms. Prisen dækker ikke transport og opstilling af Rodkjær Event. Skal vi stå for den del, kommer det oveni den samlede pris.


- Kan du ikke lige finde den pakke, du søger, så giv os et kald. Så laver vi en ny pakke i samarbejde med dig.


- Du kan også i ekstraordinære tilfælde leje vores dekorationselementer uden om pakkerne. Her skal du dog være opmærksom på at vi tager et opstartstillæg for ordrehåndtering, klargøring, pakning, modtagelse, rengøring med videre. Dette er som minimum på 2.550 kr. eksklusiv moms alt efter ordrens størrelse. En del af vores elementer kan endvidere kun lejes inklusiv fragt og opstilling af Rodkjær Events teknikere.


- Læs om vores lejebetingelser her.

Se vores dekorationspakker

Der kommer løbende flere dekorationspakker og vi udvikler hele tiden nye og spændende temaer, så kontakt os gerne, hvis du ikke fandt hvad du søgte

Karin Lønstrup Jensen er projektkoordinator hos RodkjærKarin Lønstrup Jensen er projektkoordinator hos Rodkjær
Karin Lønstrup Jensen
Projektleder & designchef
3020 9728
karin@rodkjaer.dk
Kontakt os, så tager vi en uformel snak om, hvordan vores kompetencer matcher dit behov og dine ønsker.

Vi er over 220 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi

Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling Rekruttering af ledere og specialister Event design