Vi rådgiver dig hele vejen, fra ide til evaluering

Det rigtige afsæt
Hvordan griber vi det an? Hvilket budget skal vi afsætte? Hvilke kompetencer skal vi bruge? Hvad er en realistisk tidsramme? Hvordan sikrer vi, at vi når målene for vores event? De fleste ved, hvor en event skal slutte. Men hvor starter den, og hvad skal der til undervejs? Og måske skal den leve længere end til den allersidste dans.

Lad os rådgive om den komplekse proces, der fører til en succesfuld event. Gennem specialiseret viden og årtiers praktisk erfaring, baserer vi rådgivningen på gennemprøvede, effektiviserede løsninger.

Vi ved, hvad der fungerer i teorien. Og vi ved i meget høj grad, hvad der fungerer i praksis. Event Design i teori og praksis koges sammen med en samlet forståelse og respekt for din virksomhed.
Rodkjærs kamæleon med kloge briller

Udarbejdelse af planer, godkendelser og tilladelser

Vores rådgivning kan foruden konkret event- og oplevelsesdesign omfatte udarbejdelse af plantegninger og brandgodkendelser, evakuerings- og beredskabsplaner samt tilladelser fra bygningsinspektoratet.

Vi kortlægger og omsætter indsigten i denne fase til både anbefalinger og specifikke tilbud. Med andre ord, vi gør vores rådgivning konkret, så den kan føres ud i praksis - af dig eller af os.


Rodkjærs kamæleon klar til fest
Det var på alle måder et vellykket arrangement! Jeg havde fornøjelsen at være sammen med Kronprinsen, transportministeren og borgmestre omkring åbningstidspunktet – og alle var glade og interesserede i projektet. Vi kan alle være glade og stolte i dag, men Rodkjær har absolut en meget stor del af æren for det vellykkede arrangement! I rådgav os, kom med gode løsninger, overblik og gav ro. Så I fortjener i den grad tak!

- Mike Boesen, Vejdirektoratet
Rådgivning, projektledelse og eksekvering ved åbning af Silkeborgmotorvejen

Mikael Rodkjær er administrerende direktør hos RodkjærMikael Rodkjær er administrerende direktør hos Rodkjær
Mikael Rodkjær
Stifter & seniorrådgiver
4044 8748
mikael@rodkjaer.dk
Mikael Rodkjær
Salg & rådgivning

Brug for kreativ sparring og professionel rådgivning? Vi er her for dig.

Vi er over 220 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi

Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling Rekruttering af ledere og specialister Event design