Hvad vi kan hjælpe dig med

Vores opgaver såvel som kunder er meget forskellige, men fælles for dem alle er, at vi tilgår dem med alle de kompetencer og al den erfaring vi har, og derudfra rådgiver og designer vi det bedste setup. Vores event designs er ikke hyldevarer. Det er skræddersyede koncepter, der tager udgangspunkt i hver eneste kundes individuelle strategier, værdier, ønsker og behov.


Gennemførte løsninger kræver gennemtænkte processer, og dét er i høj grad en væsentlig del af vores forretning. Særligt de helt store events kræver et detaljeorienteret forarbejde, involvering og forhandlinger med adskillige leverandører, site visit, udarbejdelser af tegninger, idé- og konceptudvikling, budgetudregninger, visualiseringer og tydelige beskrivelser, for at vi kan levere et tilstrækkeligt beslutningsgrundlag til vores kunder.


Vi forsøger altid at være på forkant med alle tænkelige scenarier omkring vores events allerede i designfasen for at skabe et så realistisk bud på opgaven, at der ikke kommer store økonomiske overraskelser senere i processen. Det synes vi er mest seriøst, og det giver vores kunder størst værdi i et ærligt og professionelt samarbejde.


Vores erfaring viser, at denne måde at gøre det på er ‘win-win’ for alle parter. Det sikrer vores kunder gennemarbejdede og skræddersyede eventdesigns at gå videre med. Det sikrer os, at vi altid er i sync med vores kunder.


At være kunde hos Rodkjær Event

Vores dage bliver ikke meget bedre, end når en tilfreds kunde, sender os en mail eller giver et ring efter et veloverstået event. Det er der, vi får energi. Og det gør vi heldigvis tit.


Vi har en metode til at opnå den tilfredshed. Den skal vi nok lade være med at trætte med i langdrag her, men det drejer sig grundlæggende om at skabe klarhed i hele eventprocessen, så vores kunder altid føler tryghed og tilfredshed. Det er det, vi lever af at levere.


Rodkjær laver temadesign efter behov

Design af rum

I samarbejde med vores kunder designer og dekorerer vi alt fra sportshaller, mødelokaler, centertorve, lagerhaller, scener, kantiner, messehaller, parkeringskældre, festtelte og butikker. Vi har dekorationer til enhver given lejlighed.

Vores værksted specialfremstiller de berømte prikker over i’erne. Her er det kun vores fælles fantasi, der sætter grænsen. På vores store lager har vi så resten til at skabe det unikke udtryk og den uforglemmelige oplevelse i alle tænkelige former for rum. Det er simpelthen proppet med rekvisitter, møbler, udsmykninger, inventar, props, barer og temadekorationer. Vi har mere eller mindre alt og helt sikkert dekorationer til enhver given lejlighed.


Rodkjær laver temadesign efter behov
Rodkjær skaber dekorationer til fest og fejring

Design af oplevelser

Vi tager altid udgangspunkt i mennesker, når vi designer events. Vi ved, at en event skal virke både hos afsender og modtager. Derfor er vores events også skabt, så de sikrer den helt rette storytelling. Vi har stor erfaring med og viden om folks adfærd på en event, og vi designer altid ud fra den viden. Derfor tør vi også love, at vi kan skabe events med oplevelser og en sammenhængende fortælling, som folk vil huske i lang tid.


Vores spidskompetence er at skabe totaloplevelser ved store fejringer, skabe kickoffs der rammer, og ikke mindst skabe rum og oplevelser der får din fest til at shine.Vi er over 220 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi

Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling Rekruttering af ledere og specialister Event design