Kan du holde tungen lige i munden?


Det kan vi. Vi hjælper gerne med at få tegnet “den grønne tråd”, når du skal holde en event. Vores brede vifte af inhouse kompetencer gør os i stand til at varetage alle faser af en event, så du kan føle dig tryg igennem hele processen.


Vores metode er bygget op om 6 kompetencer, som vores erfaring fortæller os giver den bedste event og den bedste proces for dig.Dem kan du læse om herunder. Vil du vide mere kan du læse om indholdet af hvert skridt ved at følge linksene.


Rodkjærs kamæleon med briller01

Vi rådgiver dig hele vejen, fra start til slut

De fleste ved, hvor en event skal slutte. Men hvor starter den, og hvad skal der til undervejs? Og måske skal den leve længere end til den allersidste dans...

Lad os rådgive om den komplekse proces, der fører til en succesfuld event. Gennem specialiseret viden og årtiers praktisk erfaring, baserer vi rådgivningen på gennemprøvede og effektive løsninger.

Hvordan griber vi det an? Hvilket budget skal vi afsætte? Hvilke kompetencer skal vi bruge? Hvad er en realistisk tidsramme? Hvordan sikrer vi, at vi når målene for vores event?

Rodkjærs kamæleon med briller01
Rodkjærs kamæleon med astronautudstyr02

Vi designer ud fra dine behov, ønsker og drømme

Vi brænder for at løse komplekse designopgaver med fokus på indsigt, relationer, adfærd og æstetik.
Best practise og nytænkning fusionerer. Kreativiteten og den samlede brugeroplevelse er i fokus, når vi designer rammen og indholdet i rum og af oplevelser.

Vi bruger designfasen til at udfordre vores kunder. Vi sætter tingene på spidsen, inspirerer og skubber til vanetænkningen.

Rodkjærs kamæleon klar til planlægning med headset03

Vi planlægger hver eneste lille detalje

Når projektet er skitseret, og målet er defineret, tager vi hånd om planlægningen. Vi sikrer effektiviteten, styrer budgetter, tidsplaner og leverandører og leder trygt projektet fra start til slut. Med andre ord, vi tager ansvaret.

Vi gør det enkelt for vores kunder at drive event-processen og komme sikkert i mål med deres events. Når vi varetager projektledelsen, sikrer vi, at du får optimalt udbytte af din investering. Lad os gøre det, vi er bedst til, så du selv kan koncentrere dig om det, du er bedst til.

Rodkjærs kamæleon klar til planlægning med headset03
Rodkjærs kamæleon med håndværkeroutfit04

Vi tager hånd om produktionen og sætter vores kvalitetsstempel på opgaven

The devil is in the detail. Det ved vi. Og derfor har vi øje for detaljen. Eventproduktion er den del af processen, hvor eventen er ved at være helt tæt på eksekvering. Her er vi meget praksisorienterede. Det handler dybest set om håndværk. I produktionsfasen trækker vores teknikere, dekoratører, lager- og logistikmedarbejdere i arbejdstøjet, og vi sender varevognene på landevejene for at gøre klar til eksekvering.

Rodkjærs kamæleon klar til fester og eventer05

Vi sørger for, at alt bliver afviklet efter planen

It’s alive! Vi træder i baggrunden og styrer taktfast slagets gang. Her omsættes vores arbejde til en oplevelse, når forarbejdet føres ud i livet. Målsætningen i designfasen gennemføres ved eksekveringen. Det er nu, dørene åbnes og der skabes relationer mellem mennesker.Rodkjærs kamæleon klar til fester og eventer05
Rodkjærs kamæleon klar til at undersøge eventen06

Vi indsamler og analyserer på resultaterne af din event

De allerbedste events sætter aftryk og har så tydelig en substans, at de kan styrke en virksomheds retning og social kapital og samtidig understøtte mål, visioner og strategier. Events bliver værdifulde, når de kan dokumentere impact som eksempelvis højere medarbejderloyalitet, styrkede relationer og samarbejdsevne, intern branding og indsigt i nye strategier, produkter eller markeder.

Vi er over 220 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi

Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling Rekruttering af ledere og specialister Event design