Åbning af Silkeborgmotorvejen

Opgaven
Opgaven var helt åben, da Vejdirektoratet henvendte sig med spørgsmålet ”Hvordan laver man en åbning af en motorvej?”. De ønskede rådgivning og bistand til projektledelse og eksekvering af opgaven, der også blev kaldt Danmarks Største Vejfest.

Udførelsen
Efter nogle indledende og afklarende møder lagde vi linjen for, hvordan denne opgave kunne føres ud i livet med succes. Vi havde ansvar for sikkerhed, beredskabsplan, koordinering med politimyndighed, brandvæsen og kommunen.

Vi leverede set-up til snoreklip ved Hans Kongelige Højhed Kronprins Frederik. Vi sørgede for, at Vejdirektør Jens J. Holmboe, Politiker Hans Christian Schmidt, Transport- og Bygningsminister og Borgmester Steen Vindum i Silkeborg Kommune kunne afholde deres taler fra scenen.

Vi var behjælpelige med vagter, skiltning, scene, lyd, kunstnere (bl.a. Eivør Pálsdóttir), konferencier, speakerkort, pressetelt, drone filmning, verdensrekordforsøg (elbiler), toiletter, affaldshåndtering, flag, snoreklip, rød løber, stort arrangement for familier, koordinering med cykelløb og motionsløb, koordinering med performanceteater, pigekor, tamburkorps og meget meget mere.

Mikael Rodkjær er administrerende direktør hos RodkjærMikael Rodkjær er administrerende direktør hos Rodkjær

Lyst til at høre mere om dette event design?


Mikael Rodkjær

Telefon 4044 8748
Mail mikael@rodkjaer.dk

Rodkjær var med til at arrangere åbningen af Silkeborgmotorvejen
Rodkjær var med til at arrangere åbningen af Silkeborgmotorvejen
Kamærat klar til fejring
Det var på alle måder et vellykket arrangement! Jeg havde fornøjelsen at være sammen med Kronprinsen, transportministeren og borgmestre omkring åbningstidspunktet – og alle var glade og interesserede i projektet.
Vi kan alle være glade og stolte i dag, men Rodkjær har absolut en meget stor del af æren for det vellykkede arrangement! I rådgav os, kom med gode løsninger, overblik og gav ro. Så I fortjener i den grad tak!”

- Mike Boesen, Vejdirektoratet

Vi er over 220 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi

Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling Rekruttering af ledere og specialister Event design