Julen i Bruuns Galleri

Opgaven
Siden storcentret Bruuns Galleri i Århus åbnede i 2004, har vi været den foretrukne samarbejdspartner på design til alverdens kampagner, aktiviteter, udstillinger og ikke mindst juleudsmykninger.

Udførelsen
Hos Rodkjær Event elsker vi julen, som vi allerede tager fat på lige efter sommerferien. Det tager nemlig tid at gøre klar til at gennemføre de store center-opsætninger.

Gennem årene har vi lavet mange forskellige julekoncepter i Bruuns Galleri. De første år var den smukke specialfremstillede engel ’centerpiece’ i det åbne atrium. Et andet år, arbejdede vi med temaet ’hjerternes fest’, hvor 18 fine, kunstneriske hjerter prydede atriummet, mens røde hjerter blev flettet ind i lyskæderne rundt i centret.
Et tredje år var temaet ’frost’, hvor snefnug, iskrystaller og hvide juletræer var at finde rundt i centret.
Et fjerde år fortolkede vi forbrugernes handlemønstre og købsvaner med specialdesignede indkøbskurve med temaer som eksempelvis luksus, gør-det-selv og genbrug.
Et femte år var temaet ’højt fra træets grønne top’. Her fremstillede vi gigantiske lyskugler i temaerne ’højt’, ’grøn’ og ’top’, hvor hver store lyskugle blev udsmykket med tusindvis af specialfremstillede mindre julekugler i forskellige størrelser. Teksten til julesangen skar vi ud i sort akryl og hængte på gelænderet, som omkranser atrium.

De senere år har vi arbejdet med de store, lettere løjerlige havenisser, der kombineret med lysende, bevægelige stjerner og farverne kobber og blå har båret det visuelle juleudtryk.
Det ligger os altid meget på sinde at skabe en identitet med julen, der passer til den samlede kommunikation for centret – altså med retningslinjer fra hovedkontor og reklamebureau. Dette gælder både generisk men også på kampagneplan. Det, synes vi, giver det mest gennemførte resultat. 

Foruden den årlige gennemgående julekonceptdekoration, som mere eller mindre har ændret sig hvert år, så har vi også dekoreret centeret med kilometervis af smukke, varme lyskæder.


En engel i lyskæder hænger fra loftet i Bruuns Galleri
En engel i lyskæder hænger fra loftet i Bruuns Galleri
Blåt lys rammer de blå stjerner som rodkjær har hængt op i Bruuns Galleri
Bronchefarvede julemænd står i Bruuns Galleri
Rodkjær har hængt hvide juletræer ned fra loftet til juleudstilling i storcentret Bruuns Galleri
Rodkjær har hængt hvide juletræer ned fra loftet til juleudstilling i storcentret Bruuns Galleri
Stort rødt julehjerte med pakker hænger fra loftet i Bruuns Galleri
Stor juledekoration med julekugler og nisser lavet af Rodkjær
Rodkjær har lagt et blåt lys på de store hvide stjerne til Bruuns Galleris juleudstilling
Rodkjær har lagt et blåt lys på de store hvide stjerne til Bruuns Galleris juleudstilling
Julekugle med genbrugstegn malet på i Bruuns Galleri
Store stjerne med blåt lys hænger ned fra loftet til BRuuns Galleris juleudstilling
Rodkjær har brugt grønt lys er her brugt på de små hvide juletræer der hænger fra loftet
Rodkjær har brugt grønt lys er her brugt på de små hvide juletræer der hænger fra loftet
Gyldent julelys pryder et juletræ hængt fra loftet i Bruuns Galleri
Julekugler i fæere farver hænger i Bruuns Galleri
Vi sætter stor pris på vores mangeårige samarbejde med jer. I kommer med løsninger og kreative idéer, som hjælper os med de udfordringer og ønsker, som vi har – og som i sidste ende skal give vores kunder en fantastisk oplevelse, når de besøger os. Jeres indsigt og kreativitet med design og visuel merchandising giver stor værdi gennem året, når vi skal vise vores butikkers udvalg og brands. Sammen med de store og elegante juleopsætninger sørger I for, at Bruuns giver genlyd i hele Aarhus.
Det er fantastisk, at I vægter fleksibilitet højt, at I har skarpt fokus på sikkerhed, og at I forstår vores behov. Ganske enkelt fordi I har formået at få Bruuns Galleris dna ind under huden.

- Pernille Lyager Laursen, Bruuns Galleri Shoppingcenter

Se lignende specialer

Vi er over 220 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi

Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling Rekruttering af ledere og specialister Event design